15 éves az Elegant Themes

Written by redzs

2023.03.20.

Kategóriák

2022-es év áttekintése

15 éves az Elegant Themes

Kettő
Theme Builder Library

Egy új hely, ahová elmentheti kedvenc Theme Builder sablonjait és sablonkészleteit

A Theme Builder Library integrálva van a Divi Cloud szolgáltatással, ami azt jelenti, hogy könnyedén hozzáférhet a Theme Builder sablonokhoz minden új webhelyen, amelyet összeállít. Az összes kedvenc fejléc- és lábléckombinációját, bejegyzéssablonjait, terméksablonjait, kategóriasablonjait és egyebeket elmentheti és rendszerezheti a könyvtárában, és egyetlen kattintással telepítheti új webhelyekre.

Divi csapatok

Hívja meg csapatát, és biztosítson számukra hozzáférést Divi szolgáltatásaihoz

Adjon hozzáférést csapatának a termékeihez és szolgáltatásaihoz, mint például a Divi , a Divi Cloud , a Divi VIP és más témáink és beépülő moduljaink (beleértve az API-kulcsok létrehozásának és kezelésének lehetőségét), valamint a prémium támogatást, hogy az egész csapata hatékonyan működhessen az építkezés során. webhelyeket ügyfelei számára.

Divi kódrészletek

Mentse el kedvenc kódrészleteit, és szinkronizálja őket a felhőbe

Új módja annak, hogy elmentse és kezelje leggyakrabban használt kódrészleteit, és elérje azokat, amikor csak szüksége van rájuk közvetlenül a Divi felületén. Elmentheti kedvenc HTML- és Javascript-, CSS- és CSS-paraméter- és -szabálygyűjteményeit, így könnyen használhatók a Divi kódszerkesztőkben.

Divi Cloud Sharing

Oszd meg és működj együtt csapatoddal a felhőben!

Egy rendszer, amely lehetővé teszi a Divi-eszközök megosztását csapattagjaival, és a felhőben való együttműködést, miközben Divi webhelyeket készít. Ez a frissítés összehozza a Divi , a Divi Cloud és a Divi Teams csapatait oly módon, hogy tökéletes legyen a WordPress szabadúszók és ügynökségek számára.

Divi VIP

Szerezd meg a White Glove kezelést! Élvezze a gyorsabb támogatást és az egyéb exkluzív tagsági előnyöket

A legjobb támogatás, még gyorsabb

A Divi VIP-tagok minden támogatási kérdésére 30 percen belül válaszolunk. A nap 24 órájában, a hét 7 napján! Leggyakrabban sokkal gyorsabban fogunk válaszolni. Szerezze meg a legjobb támogatást az üzletben, és kapja meg gyorsan.

10% kedvezmény a Divi piactéren

A Divi VIP-tagok 10% kedvezményt kapnak a Divi Marketplace- en vásárolt összes vásárlásból , és ez még az aktív akciós kedvezményeken felül! Az Avid Divi Marketplace felhasználói megtakarításként fizetnek a Divi VIP tagságért, és ingyenes VIP támogatást kapnak.

Divi 5.0 Dev Alpha

Szerezd meg a White Glove kezelést! Élvezze a gyorsabb támogatást és az egyéb exkluzív tagsági előnyöket

Ez az első lépés a Divi 5-ös verziójának nyilvános megjelenése felé vezető úton – a Divi alapvető technológiáinak teljes újraírása, újragondolva a jövő számára.

A Divi piactér

tárháza A Divi Marketplace harmadik féltől származó Divi modulok , gyermektémák és elrendezések . Ez egy olyan hely, ahová a Divi fejlesztői és tervezői feltölthetik alkotásaikat, és elérhetővé tehetik a Divi közösség számára megvásárolható vagy ingyenes letöltés céljából.

153 új alkotó az elmúlt évben
Összesen 662 alkotó  

72 930 eladás az elmúlt évben
173 201 mindenkori értékesítés

1,28 millió dolláros alkotói bevétel az elmúlt évben
2,28 millió dolláros mindenkori alkotói bevétel

76 új Divi bővítmény az elmúlt évben
146 új Divi Child téma az elmúlt évben
438 új Divi elrendezési csomag az elmúlt évben

264

Divi kiterjesztések

556

Divi Child témák

1461

Elrendezési csomagok

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

n/a
Wordpress TutoriálokDivi15 éves az Elegant Themes