20+ hasznos lábléc-oktatóanyag a Divi számára

Written by redzs

2022.01.13.

Kategóriák

20+ hasznos lábléc-oktatóanyag a Divi számára

Az Elegant Themes blogon rengeteg nagyszerű Divi oktatóanyag található. Ezekkel az oktatóanyagokkal szinte bármit megtanulhatsz a Divi-val. Ez magában foglalja a nagyszerű lábléc megtervezését. Ebben a cikkben több mint 20 hasznos Divi lábléc-oktatóanyagot tekintünk meg, amelyeket a Divi Theme Builderrel használhat. Mindegyik lépésről lépésre tartalmazza a láblécek elkészítését mind az asztali, mind a mobilképernyőn. Sokan JSON-fájlok letöltését és videó utasításokat tartalmaznak.

1. Hozzon létre egy egyéni láblécet

Hozzon létre egy egyéni láblécet

Ez az oktatóanyag végigvezeti az egyéni globális lábléc létrehozásának és létrehozásának folyamatán a Divi Builder segítségével. Ez egy nagyszerű oktatóanyag a Divi láblécek és a Divi Theme Builder használatának megkezdéséhez.

Oktatóanyag megtekintése

2. Tegye ragadóssá a Divi láblécet

Tedd ragadóssá a Divi láblécet

Ez a Divi oktatóanyag bemutatja, hogyan kell a Divi lábléc bármely elemét a képernyő aljához ragasztani. Amint az elem eléri a helyét a láblécben, többé nem ragad, és a megfelelő helyén marad. Asztali számítógépeken a teljes elérhetőséget, telefonokon pedig egyszerűbb információkat jelenít meg. A lábléc kisebb méretű, amíg el nem éri a helyét. Amikor a helyére rögzül, normál méretűre nő.

Oktatóanyag megtekintése

3. Hozzon létre egy ragadós lábléc felfedését

Hozzon létre egy ragadós láblécet

Ez bemutatja, hogyan készíthet ragadós láblécet, amely akkor jelenik meg, amikor a felhasználó a lábléc területére görget. A lábléc feltárul, mint egy függöny felhúzása vagy az ablak megremegése. Ez általában CSS-t igényel, de ez az oktatóanyag megmutatja, hogyan kell ezt megtenni a Divi beállításaival.

Oktatóanyag megtekintése

4. Javítsa meg Divi láblécét

Javítsa meg Divi láblécét

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan teheti meg, hogy webhelyének alsó sávja a szerzői jogi megjegyzésekkel és a közösségi ikonokkal a helyén maradjon, miközben a felhasználó görget. Megmutatja, hogyan kell csinálni CSS-sel vagy jQuery-vel, és megmutatja, hol kell használni a kódot.

Oktatóanyag megtekintése

5. Adjon hozzá kreatív háttérterveket az alsó lábléchez

Adjon hozzá kreatív háttérterveket az alsó lábléchez

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan adhat hozzá terveket a lábléc alján lévő láblécsávhoz. Elválasztókat és egyéb szakaszbeállításokat használ az oldal aljához simuló kreatív hátterek hozzáadásához.

Oktatóanyag megtekintése

6. Hozzon létre Mobile Sticky Footer Bars

Hozzon létre Mobile Sticky Footer Bars

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan hozhat létre ragadós láblécsávokat kifejezetten mobileszközökhöz. Használja a Divi beépített ragadós opcióit, és 3 különböző ragadós lábléc-mintát hoz létre. A láblécsávok 4 navigációs gombot tartalmaznak. A CSS benne van.

Oktatóanyag megtekintése

7. Hozzon létre gyönyörű lábléctekercset, amely a Divi szakaszelválasztói alatt jelenik meg

Készítsen gyönyörű lábléctekercset, amely a Divi szakaszelválasztói alatt látható

Ez azt tanítja meg, hogyan hozhat létre olyan láblécgörgetést, amely ragadós láblécet mutat. A lábléc a szakaszelválasztókon keresztül látható, így hullámos mintákat vagy tetszőleges elválasztóstílust használhatsz. Egy kis CSS-részletet tartalmaz.

Oktatóanyag megtekintése

8. Hozzon létre egy rögzített láblécet

Hozzon létre egy rögzített láblécsávot

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan hozhat létre egy fix alsó láblécsávot Divi-val. A lábléc a helyén marad, és tökéletesen illeszkedik a láblécbe, amikor a felhasználók az oldal aljára görgetnek. Egyedi CSS-t tartalmaz.

Oktatóanyag megtekintése

9. Tervezzen egy úszó lábléc fiókot

Tervezzen egy lebegő lábléces fiókot

Ez azt mutatja be, hogyan lehet létrehozni egy lebegő fiókot, amely a képernyő aljára tapad, és akkor nyílik meg, amikor a felhasználó az ikonra kattint. A kapcsolóhoz hasonlóan működik. A fiók tartalmazhat bármilyen Divi tartalmat, és bármely Divi szekcióval létrehozható. Egyéni kódot tartalmaz.

Oktatóanyag megtekintése

10. Adjon hozzá bejegyzés kategória menü widgeteket a globális láblécéhez

Adjon hozzá bejegyzéskategória menü widgeteket a globális láblécéhez

Ez bemutatja, hogyan adhatja hozzá a szabványos WordPress bejegyzéskategória menü widgeteket a Divi láblécéhez. Megmutatja, hogyan kell beállítani a kategóriastruktúrát, létrehozni több menüt, létrehozni a widgeteket, majd megjeleníteni őket a globális láblécben.

Oktatóanyag megtekintése

11. Hozzon létre egy ragadós láblécet a Divi ragadós beállításaival

Hozzon létre egy ragadós láblécet a Divi ragadós beállításaival

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan hozhat létre láblécsávot, amely a képernyő aljához tapad, amíg a felhasználó el nem éri a láblécet. A lábléc ezután a helyére rögzül, és megváltoztatja a színét. Érdekes cselekvésre ösztönöz. Az asztali verzió elérhetőségi adatokat és egy gombot tartalmaz. A telefonos verzió csak a gombot tartalmazza.

Oktatóanyag megtekintése

12. Interaktívan jelölje ki az elérhetőségeket a globális láblécben

Interaktívan emelje ki az elérhetőségeket a globális láblécben

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan teheti interaktívvá kapcsolattartási adatait. Az elérhetőségeket három modulra osztja egymás után. Amikor a felhasználó az egyik modul fölé viszi az egérmutatót, az nagyobbra tágul, mint a többi, megváltoztatja a színeket és a szöveget, hogy megjelenítse az információkat. CSS-t tartalmaz.

Oktatóanyag megtekintése

13. Adjon hozzá egy dinamikus logót

Adjon hozzá egy dinamikus logót

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan jelenítheti meg dinamikusan a szabványos logót a láblécben. Ily módon, ha megváltoztatja webhelye logóját a Divi téma beállításaiban, és a lábléc automatikusan megváltozik, hogy megfeleljen.

Oktatóanyag megtekintése

14. Távolítsa el a láblécet bizonyos oldalakról

Távolítsa el a láblécet bizonyos oldalakról

Ez bemutatja, hogyan használhatja a Divi Theme Builder beállításait a lábléc kizárására bizonyos oldalakon. Számos módszert mutat be, beleértve a lábléc használatát bizonyos oldalakon, hogyan zárhatja ki bizonyos oldalakról, és hogyan rejtheti el az alapértelmezett láblécet.

Oktatóanyag megtekintése

15. Adjon hozzá közösségi ikonokat

Közösségi ikonok hozzáadása

Ebből az oktatóanyagból megtudhatja, hogyan adhat hozzá közösségi ikonokat bárhol a Divi láblécében. Azt is megtanulja, hogyan használhatja a Divi Buildert az elrendezésnek megfelelő stílus kialakításához.

Oktatóanyag megtekintése

16. Adatvédelmi feltételek hivatkozások hozzáadása

Adatvédelmi feltételek linkek hozzáadása

Ebből az oktatóanyagból megtudhatja, hogyan adhat hozzá adatvédelmi és kifejezési oldalaira mutató hivatkozásokat a Divi láblécéhez. Megmutatja, hogyan adhatja hozzá őket 2 különböző módszerrel egyéni WordPress-menük segítségével. Az első módszer a Divi menümodulra vonatkozik. A második a Divi oldalsáv modult takarja.

Oktatóanyag megtekintése

17. WordPress menük hozzáadása

WordPress menük hozzáadása

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan adhatja hozzá a szabványos függőlegesen halmozott WordPress-menüket a Divi láblécéhez WordPress widgetek segítségével. Ez végigvezeti a menük és widgetek létrehozását, valamint a Divi szolgáltatással való használatát.

Oktatóanyag megtekintése

18. Adjon hozzá egy dinamikus szerzői jogi évet, amely automatikusan frissül

Adjon hozzá egy dinamikus szerzői jogi évet, amely automatikusan frissül

Ez azt mutatja be, hogyan használhatja a Divi beállításait az aktuális év dinamikus megjelenítéséhez, hogy szerzői jogi megjegyzést hozzon létre a Divi láblécében. Egyszerű szövegmodult használ dinamikus opcióval. Azt is bemutatja, hogyan kell létrehozni a szerzői jogi szimbólumot, és hogyan kell kattintható hivatkozásokat hozzáadni a webhely nevéhez vagy egyéb információkhoz.

Oktatóanyag megtekintése

19. Adjon hozzá rövid kódokat 3 példával

Adjon hozzá rövid kódokat 3 példával

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan kell rövid kódokat használni a Divi láblécében. Ez végigvezeti Önt 3 különböző bővítmény használatával, amelyek rövid kódokat tartalmaznak. Megmutatja, hogyan adhat hozzá rövid kódokat szöveges és kódmodulokkal egyaránt.

Oktatóanyag megtekintése

20. Adjon hozzá egy e-mail opciót

Adjon hozzá egy e-mail opciót

Ez azt mutatja be, hogyan adhat hozzá e-mail optin modult a Divi láblécéhez, és hogyan alakíthatja azt a webhelyéhez illően. Számos példát mutat be a beállításokkal, amelyek segítenek eldönteni, hogy melyik elrendezés felel meg a legjobban az Ön igényeinek.

Oktatóanyag megtekintése

21. 4 elem, amely nem hiányozhat, és hogyan adjuk hozzá őket

4 elem, amely nem hiányozhat, és hogyan lehet hozzáadni őket

Ez az oktatóanyag a lábléctervezés legfontosabb elemeit tárgyalja. Lebontja a 4 elemet, hogy megmutassa, milyen típusú dolgokat tartalmazhatnak. Azt is bemutatja, hogyan adhatja hozzá őket a Divi láblécéhez.

Oktatóanyag megtekintése

22. Hozzon létre egy teljes képernyős láblécet

Hozzon létre egy teljes képernyős láblécet

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan lehet a láblécet teljes képernyősként megjeleníteni. A teljes képernyős lábléc alkalmazkodik a képernyőhöz, függetlenül a képernyő méretétől vagy a nagyítási szinttől, amelyet a felhasználó böngészője megjelenít.

Oktatóanyag megtekintése

23. Használja a Blurb modulokat láblécként

Használja a Blurb modulokat láblécként

Ez egy érdekes módszert mutat be a Divi láblécében lévő blur modulok használatára. Ahelyett, hogy pusztán a hivatkozások listáját jelenítené meg, a homályos modul ikonokat is hozzáadhat a listához, érdekes mintákat készítve a golyókhoz. Azt is bemutatja, hogyan lehet őket stílusához igazítani az elrendezéshez.

Oktatóanyag megtekintése

24. 5 tipp a felhasználóbarát lábléc létrehozásához

5 tipp a felhasználóbarát lábléc létrehozásához

Ez 5 tippet tárgyal, amelyek segítségével a láblécet felhasználóbaráttá teheti. Megmutatja a főbb beépítendő elemeket, és tájékoztatást nyújt azokról az eszközökről, amelyek segítségével javíthatja azokat. A tippek bármely lábléchez használhatók, de tartalmaznak információkat a Divi-ban történő módosításokról.

Oktatóanyag megtekintése

25. 3 módja a felelősség kizárásának

3 módja a felelősség kizárásának

Ez az oktatóanyag többféleképpen is bemutatja, hogyan adhatja hozzá felelősségkorlátozásokat a Divi láblécéhez. A három módszer magában foglalja a statikus felelősségkizárást, a ragadós felelősséget és az animált felelősséget.

Ingyenes lábléc-sablonok keresése

Az ET blogon rengeteg ingyenes Divi lábléc található. Egyszerűen keressen rá az „ingyenes lábléc”, „ingyenes Divi lábléc” vagy hasonló kulcsszavakra. Rengeteg ingyenes lábléc-sablon közül választhat. A sabloncsomagok fejlécet és láblécet is tartalmaznak. Használhatja őket együtt vagy külön-külön is.

Befejező gondolatok

Ez a mi 20+ hasznos Divi lábléc-oktatóanyagunk a Divi számára. Sokféleképpen testreszabhatja Divi lábléceit. Ez a több mint 20 oktatóanyag nagyszerű módja annak, hogyan tanulja meg, és sok ötletet kínál saját készítéséhez. Ezek tartalmazzák a Divi Theme Builder használatára vonatkozó utasításokat. Többen bemutatják a CSS és a jQuery használatát.

Szeretnénk hallani önről. Használtad a 20+ hasznos Divi lábléc oktatóanyag valamelyikét? Oszd meg velünk, melyik a kedvenced kommentben.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDivi20+ hasznos lábléc-oktatóanyag a Divi számára