Divi All Purpose

Written by redzs

2022.01.06.

Kategóriák

Divi All Purpose

A Divi sokoldalú gyermektéma, a Divi All Purpose többször is felhasználható és újrafelhasználható, hogy végtelen számú webhelyet hozzon létre. Az iparágak, üzlettípusok, márkaidentitás és célkitűzések széles körét kielégítő Divi All Purpose gyönyörű dizájnja és többfunkciós formája lehetővé teszi a webdesignerek számára, hogy egyedi és hosszan tartó webes jelenlétet hozzanak létre egyetlen gyermektémával.

Gyors linkek #

GYIK #

FIGYELEM

Amikor frissíti az alárendelt témát, az összes fájl frissül, így ha bármilyen módosítást végzett ezeken a fájlokon, a módosítások törlődnek. Nem javasoljuk, hogy módosítsa az alárendelt témafájlokat.

Követelmények #

Mielőtt telepítené és használhatná gyermektémánkat, gondoskodnia kell a megfelelő környezetbeállításról. A követelmények itt találhatók

A gyermektéma # telepítése

Kérjük, töltse fel a Divi All Child Theme témát saját üzemeltetésű WordPress-webhelyére. Győződjön meg arról, hogy a Divi téma már telepítve van és aktiválva van.

Demo adatok importálása #

A WordPress irányítópultjáról lépjen az újonnan hozzáadott „Divi All Purpose” fülre a bal oldali adminisztrációs panelen. A „Divi All Purpose” menüben kattintson a „Demóadatok importálása” lehetőségre csak egyszer . Kérjük, legyen türelemmel, amíg a Divi All Purpose gyermektéma demóadatait importálják webhelyére.

Állítsa be az állandó hivatkozásokat #

Nyissa meg az adminisztrációs oldalsáv „Beállítások” >> „Permalinks” menüpontját, és válassza ki a „Bejegyzés neve” lehetőséget új állandó hivatkozásként.

Kezdőlap és bejegyzésoldal beállítása #

Lépjen a Beállítások >>Olvasás menüpontra, és válassza ki a „Statikus oldal” lehetőséget a kezdőlap megjelenítéséhez, majd kattintson a lefelé mutató nyílra a lehetőségek legördítéséhez, és válassza ki a megadott kezdőlapopciók bármelyikét:

Ezután válassza ki a „Blog” lehetőséget, hogy a bejegyzések oldala legyen. Változtatások mentése.

Widgetek beállítása #

Lépjen a Megjelenés >> Widgetek menüpontra, és győződjön meg arról, hogy az „Oldalsávban” lévő widgetek a képen látható módon vannak rendezve, majd válassza a „Lábléc menü 2” lehetőséget a „2. láblécterület” és a „Lábléc menü” elemet a „Lábléc terület #” részében. 3″

További információra vagy támogatásra van szüksége? #

Általános WordPress információkért – WordPress.org

A Divi használatával kapcsolatos további segítségért az Elegant Themes ingyenes technikai támogatást kínál minden tagjának. – http://www.elegantthemes.com

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDiviDivi All Purpose