A 10 legjobb mesterséges intelligencia hangjavító 2023-ban

Written by redzs

2023.11.17.

Kategóriák

A 10 legjobb mesterséges intelligencia hangjavító 2023-ban

Szerkesztői megjegyzés: Jutalékot kaphatunk, ha meglátogatja a weboldalunkon található hivatkozásokat.
ELSŐ VÁLASZTÁS

Adobe Audition

Ár: 27,99 USD havonta
Kiemelkedő funkciók: AI-alapú audio mastering, személyre szabott mastering beállítások, átfogó stúdióeszköz

LÁTOGASSA MEG AZ ADOBE AUDITIONTOlvassa el az Áttekintést

MÁSODIK PICK

LANDR

Ár: 19,99 USD évente
Kiemelkedő tulajdonságok: pontos szárfelosztás, hangzaj-korrekció, több operációs rendszerrel kompatibilis

LÁTOGASSA MEG A LANDR-TOlvassa el az Áttekintést

HARMADIK VÁLASZTÁS

LALAL.AI

Ár: 15 dollár
Kiemelkedő jellemzők: Professzionális hanghelyreállítás, AI-alapú beszédjavító, széles hangeffektus-könyvtár

LÁTOGASSA MEG A LALAL.AI OLDALTOlvassa el az Áttekintést

Blog / Üzlet / 10 legjobb mesterséges intelligencia hangjavító 2023-ban
Legyen szó zenészről, producerről vagy szenvedélyes podcasterről, a hangzás minősége jelentősen befolyásolja a végterméket. A mesterséges intelligencia (AI) terén elért új áttörések révén a hangzás javításának folyamata egyre gyorsabb és egyszerűbb, és varázslatos eredményeket produkál. Ebben a blogbejegyzésben a legjobb mesterséges intelligencia hangjavítókat kutatjuk, hogy hangminőségét teljesen új szintre emelje. Összehasonlítjuk szolgáltatásaikat, áraikat és egyebeket, hogy meghatározzuk az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Mi az AI Audio Enhancer?

Az AI hangjavító egy kifinomult eszköz, amely gépi tanulási algoritmusokat használ a hangminőség javítására. Elemezi az audiojeleket, és prediktív algoritmusokat használ a háttérzaj csökkentésére, a beszéd tisztaságának javítására és az általános hang finomhangolására a hallgató egyéni preferenciái szerint. Legyen szó zenei streamelésről, konferenciahívásokról vagy tartalomkészítésről, az AI hangjavítók forradalmasítják a hangélményünket.

A 10 legjobb mesterséges intelligencia hangjavító 2023-ban

Merüljünk el az audioszoftver-eszközök izgalmas világában, amelyek felbecsülhetetlen értékűek az audio rajongók és a tapasztalt szakemberek számára egyaránt. Ezek a sokoldalú eszközök emelhetik hangprojektjeit, legyen szó zenéről, multimédiás projektek hangjának finomításáról, vagy egyszerűen csak finomabb hallgatási élményről.

 

1. Adobe Audition

"</a

Az Adobe Audition , az Adobe Creative Suite egyik elit eszköze , egy élvonalbeli hangszerkesztő és -létrehozó szoftver. Ez a program iparági szabványokat állít fel a hangjavító eszközök számára, és mindent kínál a hangkeveréstől és a tervezéstől a hangmérnökségig és a zenegyártásig. Ideális termék audio szakemberek, zenészek, podcasterek és videószerkesztők számára, akik erőteljes hangszerkesztési és utómunkálati funkciókat igényelnek.

A mesterséges intelligencia hangjavítójaként az Adobe Audition olyan tulajdonságokkal büszkélkedhet, mint az Essential Sound panel , amely lehetővé teszi, hogy professzionális minőségű hangzást érjen el, még akkor is, ha Ön kezdő hangmérnök. Ezenkívül tartalmaz többsávos szerkesztést, hangvisszaállítást, effektusokat és feldolgozást, hangfelvétel-felvételt és még sok más funkciót, amelyek mindegyike zökkenőmentesen integrálható más Adobe-alkalmazásokkal.

Az Adobe Audition főbb jellemzői:

 • Hang létrehozása, szerkesztése, keverése és visszaállítása a legmagasabb szintre
 • AI-alapú beszédjavító, amely javítja a kimondott szót a hangban
 • A mikrofonellenőrzés funkció rögzíti a mikrofon hardveres problémáit a felvételek előtt
 • Automatikusan javítja és visszaállítja a sérült fájlokat
 • Hangeffektus-könyvtárat integrál kategóriák és zenei klipek széles skálájával

"</p

Az Adobe Audition professzionális zajcsökkentő mechanizmusai gyorsan csökkenthetik a zümmögést, sziszegést, ventilátorzajt, kattanásokat, pattanásokat stb. Ezzel a vezérlési szinttel gondoskodhat arról, hogy hangja éles és tiszta legyen.

Legjobb:

Azok a szakemberek, akik robusztus eszközt keresnek hangsávjaik javításához, az Adobe Audition az osztály élén áll. Kiterjedt felülete, számos harmadik féltől származó eszköz és zökkenőmentes integráció más Adobe-termékekkel a mesterséges intelligencia hangjavító eszközeként pozicionálják azok számára, akik minden alkalommal a legmagasabb minőségre vágynak.

Árképzés: Az ingyenes, fizetős csomagok havi 27,99 dollártól kezdődnek

SZEREZZE BE AZ ADOBE AUDITIONT

2. LANDR

LANDR AI audio mastering csomag

A LANDR egy online zenei szoftverplatform, amely alkotók, zenészek és zenei producerek számára készült. Különféle eszközöket és szolgáltatásokat kínál, amelyek javítják a zene minőségét, leegyszerűsítik a zenei gyártási folyamatot és megkönnyítik a terjesztést. A LANDR leginkább automatizált, AI-alapú mastering szolgáltatásáról ismert, amely kiküszöböli a hang és a zene optimalizálása során felmerülő találgatásokat.

A szoftver gépi tanulási algoritmusokat használ a zeneszámok hangminőségének automatikus javítására. Ez a folyamat magában foglalja a feltöltött számok elemzését, és egy személyre szabott mastering lánc kialakítását, amely igazodik a feltöltött szám specifikus stílusához és műfajához. Ezenkívül személyre szabhatja mestereit különféle beállítások és funkciók, például hangerő-egyeztetés, streaming optimalizálás és egyebek segítségével.

Ha egy átfogó stúdióeszközre vágyik a hangzás javítására, a LANDR kétségtelenül az a befektetés, amelyet meg kell fontolnia.

A LANDR főbb jellemzői:

 • AI-alapú és automatizált audio mastering
 • Album és referencia mastering hasonló hangprofilok hozzárendeléséhez AI-val
 • Korlátlan számú pálya revízió
 • Kezelje, szerkessze és töltse fel szerkesztett fájljait az interneten, asztali számítógépen vagy a LANDR mobilalkalmazáson keresztül.
 • Közvetlenül terjesztheti továbbfejlesztett zeneszámait a LANDR felületen keresztül.

LANDR Technikák elsajátítása

A LANDR online felülete egyszerű folyamattá teszi a bonyolult és árnyalt művészetet. Amikor feltölti a számot a LANDR-ba, könnyen hozzáférhet a referencia masteringhez, összehasonlíthatja az eredeti számot a LANDR által készített mesterséges intelligencia által készített számmal, és irányíthatja a zeneszám stílusát és hangerejét anélkül, hogy mélyreható ismeretekkel rendelkezne az audiogyártásról vagy a hangzásról. mérnöki.

Legjobb:

Ha Ön zenei professzionális, aki a szerkesztési folyamatát AI segítségével kívánja javítani, akkor a LANDR egy kötelező eszköz. Az AI használatának megkezdéséhez szükséges összes alapvető funkciót biztosítja a hangsávok pontos és gyors elsajátítása és javítása érdekében.

Árképzés: A fizetett tervek évi 19,99 dollártól kezdődnek

SZEREZD MEG A LANDR-T

3. LALAL.AI

LALAL.AI

A LALAL.AI egy mesterséges intelligencia által vezérelt eszköz, amelyet kifejezetten a hangtörzs felosztására szabtak, vagyis arra a folyamatra, amely egy hangsávot különálló összetevőkre oszt fel. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az olyan elemek gyors és pontos szétválasztását, mint az ének, dob, basszusgitár, zongora, elektromos és akusztikus gitárok és szintetizátorok, miközben megőrzi a kiváló hangminőséget.

A hagyományosan összetett folyamatban könnyedén navigáló felülettel a LALAL.AI leegyszerűsíti a feladatot. Miután feltöltötte a számot a platformra, kényelmesen elkülönítheti a hang egyes részeit, és folytathatja a szükséges szerkesztéseket. Ez az eszköz egy igényes folyamatot zökkenőmentes élménnyé alakít át, lehetővé téve a szárfelhasítási folyamat egyszerű javítását.

A LALAL.AI főbb jellemzői:

 • Kivonatok, énekek, instrumentálisok és még sok más a hangsávokból
 • Eltávolítja a háttérzajt és a zenét
 • Kijavítja a mikrofon zúgását, az énekhangokat és egyéb nem kívánt zajokat
 • Hangfeldolgozás MP3, OGG, WAV, FLAC, AIFF és AAC formátumban
 • Működik Microsft, Mac és Linux operációs rendszerekkel

A szár bárhol felosztható az AI és a LALAL.AI segítségével

A LALAL.AI API-ként, asztali alkalmazásként, mobilalkalmazásként és hamarosan VST (virtuális stúdiótechnológia) bővítményként is elérhető, így a LALAL.AI mesterséges intelligencia erejét bárhová eljuttatja, ahol szüksége van rá.

Legjobb:

Az összetett és egyszerű szárfelosztáshoz a LALAL.AI-t kell használni. Hatékonyan használja az AI-t egy bonyolult zenei feladat egyszerűsítésére, és olyan díjakkal rendelkezik, amelyek megfizethetővé és elérhetővé teszik minden típusú zenész, producer és hobbi számára.

Árképzés: Az ingyenes, fizetős csomagok 15 dolláros egyszeri díjtól indulnak

SZEREZZE BE A LALAL.AI-T

4. Leírás

Descript, egy AI hangszerkesztő

A Descript egy robusztus szoftvermegoldás, amely podcasting és videószerkesztési feladatokra lett szabva. Az Adobe Premiere- vel közvetlen versenyben egy felhasználóbarát felületet kínál, amely gazdag elérhető, hatékony funkciókban. Ez az egységes hang- és videószerkesztő platform bőséges lehetőségeket kínál – átírást, képernyőrögzítést, többsávos és videószerkesztést, sőt közzétételt is.

A Descript egy olyan eszköz, amely számos videószerkesztő funkcióval rendelkezik, de különösen lenyűgöző az audio részlegen. A fejlett mesterséges intelligencia hangjavító technológiája eltávolítja a háttérzajt és kioltja a visszhangot, valamint egy kattintással hangjavításokat kínál az optimális hangminőség érdekében. Ez hatékony és sokoldalú eszközzé teszi a különféle médiaterületeken dolgozó alkotók számára.

A leírás főbb jellemzői:

 • Távolítsa el a kitöltő szavakat a hanganyagból
 • Többsávos szerkesztés és hangszerkesztés hangjának mesterséges intelligencia-audió klónjának létrehozásával
 • Hang túlszinkronizálása és regenerálása mesterséges intelligencia segítségével a hibák elfedésére és tisztázására
 • Átírja a hangot, amely címkéket rendelhet az egyes hangszórókhoz és felhasználásokhoz
 • Távoli hangstúdióként működik: adjon hozzá tartalmat bárhonnan telefonról, számítógépről, stúdióról stb

A videó és hangszerkesztő leírása

A videó és a hang egyetlen felületről történő szerkesztése óriási előnyt jelent, ha a Descriptet mesterséges intelligencia hangjavítóként és tartalomkészítő eszközként használja. Az átiratok, a hang idővonala, a Studio Sound funkció és a hangeffektusok egy tiszta és esztétikus felületen találhatók.

Legjobb:

A leírás rendkívül hasznos a podcasterek és a videó készítők számára. A mesterséges intelligencia segítségével javítja az audio- és videotartalmat, hatékonyan áthidalva a tartalomkészítés terén fennálló szakadékot. Ezen túlmenően javíthatja a videó hangjának minőségét, így a nézők azt a kiváló hangélményt nyújtják, amelyet az online tartalomtól elvárnak.

Árképzés: Az ingyenes, fizetős csomagok havi 15 dollártól kezdődnek

LEÍRÁS LETÖLTÉSE

5. Adobe Podcast AI

Adobe Podcast

Az Adobe Podcast  értékes eszközöket kínál a podcasterek és kreatívok számára a professzionális hangzás előállításához. Fontos azonban megjegyezni, hogy az Adobe Podcast még béta tesztelés alatt áll. Ezért nem kínálja az Adobe Auditionben található teljes értékű megoldásokat.

Az Adobe Podcaston belül közvetlenül levezényelheti és finomíthatja hangfelvételeit. Lehetővé teszi több sáv létrehozását 16 bites 48k WAV minőségben, függetlenül az internet sebességétől vagy minőségétől. Ezenkívül az Adobe Podcast lehetővé teszi személyes zenék importálását és javítását is. Könnyedén manipulálhatja a dal funkcióit, például a be- és kihallást, a zenét háttérként állíthatja be, vagy hangokat importálhat az Adobe Podcast könyvtárból.

Azok számára, akik nem ismerik a hangszerkesztést, az Adobe Podcast nagyon hasznos. Egyszerű, de hatékony eszközöket kínál, amelyek minőségi eredményeket adnak csekély hibahatárral.

Az Adobe Podcast főbb jellemzői:

 • A mesterséges intelligencia beszédszűrője kiküszöböli a hangfelvételek nem kívánt zaját
 • Elemezze fizikai hardverét és rögzítési beállításait az AI segítségével
 • Automatikusan javítja a beszédet az egykattintásos AI hangjavítóval
 • Hozzon létre átiratokat, amelyeket szerkeszthet az Adobe Podcast stúdióban
 • Integrálja zenéit feltöltésekkel, vagy használja az Adobe Podcast könyvtárat bevezetőkhöz, átmenet hangokhoz stb

Adobe Podcast Studio

Az Adobe Podcast Studio egyszerűvé teszi a hangszerkesztést és -javítást. Egy könnyen használható felület, amely letisztult és kifinomult, mégis megadja a szükséges eszközöket, hogy a következő projekthez gyerekjáték legyen a szerkesztés és a hangminőség javítása.

Legjobb:

Hobbi alkotók, kezdő podcasterek és pénztárcabarátok számára bölcs választás az Adobe Podcast használata a hangjavításhoz.

Árazás: Ingyenes; Frissítsen további funkciókért az Express Premium szolgáltatással havi 9,99 USD-ért

SZEREZZE BE AZ ADOBE PODCASTOT

6. VEED.IO

VEED.IO

A VEED.IO egy kiváló videószerkesztő, amely erőteljes hangeszközökkel érkezik. Automatikus feliratozása, fejlett videótömörítése és képernyőrögzítési funkciói kiemelkedő opcióvá teszik. Ennek a videószerkesztőnek a leglenyűgözőbb tulajdonsága azonban a gazdag hangjavító képesség. Javíthatja videója hangminőségét, így a nézők számára kivételes hallási élményt nyújt. Ráadásul a hangbeszéd-integráció, a hangkeverés és a mesterséges intelligencia hangjavító eszközök lehetővé teszik a videószerkesztési képességek maximalizálását.

Ezenkívül a VEED.IO túlmutat az audio funkciókon, és tartalmaz egy  mesterséges intelligencia avatar-készítőt , amely lehetővé teszi, hogy beszélő avatarokat hozzon létre videóihoz szövegfelolvasó mesterséges intelligencia segítségével. Ezenkívül a platform szemkontaktus-korrekciója és cikk-videó funkciója megszilárdítja vezető mesterséges intelligencia-videó-generátor pozícióját , hatékonyan feszegetve az AI által támogatott tartalomkészítés határait.

A VEED.IO főbb jellemzői:

 • Vágja ki, vágja le és ossza fel a hangklipeket
 • Automatikusan és manuálisan átírja a hangot
 • Fade in/out hozzáadott hang és hangfelvétel
 • Távolítsa el a csendet, vágja ki a holt levegőt és a szüneteket
 • Tisztítsa meg a hangot és távolítsa el a háttérzajokat

Videó videó és audio interfész

A Magic Tools az AI-alapú hangjavító eszközök használatának fő területe a VEED.IO felhasználói felületén. A hang cseréje, a csendek eltávolítása, a háttérzaj megtisztítása és sok más egyszerűen egy kattintásnyira van.

Legjobb:

Azok számára, akik folyamatosan videókat szerkesztenek, és mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett eszközre van szükségük szövegekhez, képekhez vagy videókhoz, ne keressenek tovább a VEED.IO-nál. A mesterséges intelligencia képességeinek köszönhetően ez a szépen megtervezett és könnyen használható eszközkészlet gördülékenyebbé és hatékonyabbá teszi a tartalomkészítési folyamatot.

Árképzés: Az ingyenes, fizetős csomagok havi 24 dollártól kezdődnek

SZEREZD MEG A VEED.IO-T

7. Aufonikus

Auphonic

Az Auphonic személyes mesterséges intelligencia-hangmérnökként pozicionálja magát. Ez a merész állítás tökéletesen illeszkedik lenyűgöző funkcióihoz. Nevezetesen, az Intelligent Leveler komponens finomítja a hangzás különböző elemeinek egyensúlyát. Többsávos algoritmusokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az áthallás hatékony eltávolítását, az automatizált lecsillapítást és még sok minden mást. Az Auphonic csomag olyan alapvető hangjavításokat is tartalmaz, mint a csendes szakaszok eltávolítása, a hangerő beállítása és a metaadatok hozzáadása.

Amellett, hogy javítja az audiofájlokat, az Auphonic leegyszerűsíti a videók közzétételét azáltal, hogy integrálja más platformokkal, mint például a YouTube, a Soundcloud és a Spotify. Ezenkívül leegyszerűsítheti a munkafolyamatokat és felturbózhatja alkalmazásait olyan automatizálási eszközökkel, mint a Zapier, az Auphonic beépített API-ival együtt. A mesterséges intelligencia hangjavítóinak vitathatatlan éllovasa, az Auphonic valóban az AI hangmérnök szakértelmét hozza a keze ügyébe.

Az Auphonic főbb jellemzői:

 • Egyensúlyt teremt a hangszórók, a zene és a beszéd között
 • Zaj- és reverbcsökkentést biztosít a statikus, gyorsan változó zajokhoz, vagy lehetőséget biztosít a zene megtartására vagy megszüntetésére
 • Eltávolítja a nemkívánatos frekvenciákat és sibilációt
 • Több sávot is képes feldolgozni az optimalizált keverés létrehozásához
 • Automatikusan vágja le a néma szegmenseket, például beszédszüneteket vagy pillanatnyi légzési szünetet

Az Auphonic szerkesztő platformja

Miután az Auphonic automatikusan elsajátította az importált hangot, számos utómunkálati útmutatás marad. Javíthatja projektjét egy nyitószegmens bevezetésével, a műsor jegyzeteinek módosításával vagy fejezetjelzők beszúrásával. Ha mélyebbre szeretne ásni, alkalmazzon további hangszűrőket és szerkesztéseket a fájl finomításához. Az Auphonic lehetővé teszi, hogy ezeket a módosításokat előre beállítva mentse a későbbi kényelem érdekében, így könnyedén alkalmazhatja őket a következő audiofájlokban.

Legjobb:

Ha szívesen hozzáférne a mesterséges intelligencia hangjavító eszközeihez a meredek tanulási görbe nélkül, akkor az Auphonic felületét és eszközkészletét nagyon hasznosnak találja. Ez a platform hangmérnöki eszközök széles skáláját kínálja a drágább vagy általánosabb szerkesztési megoldásokban gyakran előforduló elsöprő bonyolultság nélkül.

Árképzés:  Az ingyenes, fizetős csomagok havi 13 dollártól kezdődnek

LEGYEN AUPHONIC

8. AI Mastering

AI Mastering

Az AI Mastering egy alacsony költségű mesterséges intelligencia audioeszköz, amely elsősorban kiváló hangmastering szolgáltatásaival tűnik ki. Bár lehet, hogy nem büszkélkedhet annyi funkcióval, mint egyes platformok, mégis kitűnik abban, amit kínál. Az AI Mastering a zeneszámok mesterséges intelligencia használatával történő masteringjére specializálódott, és a legjobb ingyenesen elérhető AI hangjavítók közé tartozik. Ezenkívül lehetővé teszi a masterelt zeneszám korlátozások nélküli letöltését.

A hagyományos hangon túlmenően ez az eszköz a videomastering-et is kezeli. A YouTube hangerő-normalizálási előírásaihoz való alkalmazkodóképessége miatt az AI Mastering létfontosságú eszköz a YouTube-felhasználók számára. Költség és hasznosság tekintetében ezt az eszközt nehéz felülmúlni, így az egyik legjobb a szakmában.

Az AI Mastering főbb jellemzői:

 • Ingyenes AI mastering API-t biztosít
 • Hangstatisztikát biztosít a feltöltött számokhoz
 • AI által működtetett zajcsökkentés és hangerő-normalizálás
 • Működik hanggal, valamint hanggal ellátott videósávokkal
 • Grafikonokat biztosít az eredeti és a remasterált sávok közötti optimalizálás nyomon követéséhez

AI Mastering statisztikák

Az AI Mastering a hangfájlban található különböző adatpontok mastering előtti és utáni összehasonlításával lehetővé teszi a hangminőség jelentős javulásának megfigyelését.

Legjobb:

Az AI Mastering szolgáltatást nyújt Önnek, ha költséghatékony megoldást keres a csúcskategóriás mastering szolgáltatásokhoz. Ez a platform kiválóan alkalmas a kiváló mastering biztosítására. Tehát, ha ez minden, amire szüksége van a következő számhoz, érdemes kihasználni ezt az AI-eszközt, hogy minimális ráfordítással javítsa hangminőségét.

Árazás: Ingyenes

SZEREZZE BE AZ AI MASTERINGET

9. Jamahook

Jamahook

A Jamahook egy praktikus, ingyenes AI-eszköz, amely a zenekészítési folyamat egyszerűsítésére szolgál. Akár mobilalkalmazásán keresztül, akár bővítményként és VST-ként használják, a Jamahook egyedülálló képességet mutat az innovatív algoritmusa révén. Ez az algoritmus alaposan átvizsgálja a hangkeveréket, felosztva tempóra, harmóniára, ritmusra, hangulatra és egyebekre.

A Jamahook több ezer hurkából optimális hurkokat tud javasolni a pálya bővítésére. Ez a funkció elősegíti a kreativitást, és számos hangzást kínál, amelyekkel kísérletezhet a zenemű létrehozása során. Minden hanghoz külön zenei aláírás tartozik, amely lehetővé teszi a hatékony párosítást a könyvtáron belül. Miután megtalálta az egyezést, a Jamahook szerkeszti a hurkot, hogy megfeleljen az eredeti kulcsnak és a BPM-nek.

Többé nem kell átkutatnia a könyvtárakat hurkok és klipek után. A Jamahook mesterséges intelligenciájával egyszerűen javíthatja hangsávjait anélkül, hogy elhagyná digitális munkaterületét.

A Jamahook főbb jellemzői:

 • Megfelel a hangmagasságnak, harmóniáknak, dallamoknak, ritmusnak és még sok másnak, automatikusan transzponálja azokat, hogy illeszkedjen a projekthez
 • Hozzon létre egy listát azokról a hurkokról, amelyek harmonikusan illeszkednek a projekthez
 • Keresés és szűrés a hurokkönyvtárban hangszer és műfaj szerint
 • Beállítja a hurkok kulcsát és a BPM-et, hogy megfeleljenek az audiofájlnak

A Jamahook interoperabilitása

A Jamahook beépülő modul könnyedén integrálható bármilyen audioszoftverhez, amely támogatja a VST vagy AU interfészt. Elegáns felülete szépen beilleszkedik a konzolba, és könnyedén bevezeti a csúcsminőségű AI hangjavítókat a munkaterületébe.

Legjobb:

Producer vagy zenész, aki friss inspirációt keres? A Jamahook lehet az az eszköz, amelyre szüksége van. Felgyújtja kreativitását, és lebilincselő stílusokat és alkotási technikákat biztosítva egyszerűsíti munkafolyamatait. Ezenkívül a Jamahook megszünteti azt a fárasztó feladatot, hogy hurkokat és hangokat keressen a produkcióihoz. Egyszerű és problémamentes, több fókusz és idő jut a kiváló zene létrehozására.

Ár: Ingyenes, fizetős csomagok 3,99 eurótól kezdődnek

SZEREZD MEG A JAMAHOOK-OT

10. Krisp

Krisp

A Krisp a tipikus hangszerkesztő eszközzel ellentétben kivételes hangjavító képességeket kínál, különösen az értekezletek során. Erőssége abban rejlik, hogy mesterséges intelligencia segítségével kiszűri a zajt a környezetéből, így biztosítva a kiváló tárgyalási minőséget. Ezenkívül kompatibilis az Ön által preferált találkozóalkalmazásokkal, mint például a Teams , a Zoom vagy a Meet, hogy zajcsökkentő előnyöket biztosítson. Átírási funkcióval is rendelkezik, amely mesterséges intelligencia segítségével írja át a megbeszélés hangját szerkeszthető szöveggé, amelyet könnyen elérhet és letölthet a felhasználói felületről.

A dolgozó szakemberek számára a Krisp kiemelkedik a legmagasabb szintű mesterséges intelligencia hangjavítójaként, amely javítja az online megbeszélések minőségét anélkül, hogy tolakodó lenne. Ezenkívül felhasználóbarát felülete és egyszerű telepítési folyamata ideális társsá teszi azok számára, akik gyakran vesznek részt online találkozókon.

A Krisp legfontosabb jellemzői:

 • Integrálható a Google Meettel, a Microsoft Teamsszel, a Zoommal és bárhol, ahol használhatja mikrofonját
 • Az értekezletek átiratai a felhőben tárolódnak, és szerkeszthetők és letölthetők
 • AI visszhang- és háttértörlési funkciókat biztosít az értekezletekhez
 • Betekintést nyújt a megbeszélések és a beszéd hatékonyságára

Krisp Zoom integráció

A Krisp egy elegáns felületet kínál, amely zökkenőmentesen illeszkedik az Ön által választott platformhoz. Néhány kattintással aktiválhatja a zajszűrést és az átírást. Az átiratokat biztonságosan tárolja a felhőben, így kényelmesen szerkesztheti és kezelheti őket.

Legjobb:

A Krisp mesterséges intelligencia zajszűrő funkciója óriási értéket kínál az üzleti szakemberek és az online találkozókon gyakran részt vevők számára. Legyen szó nyüzsgő kávézóról vagy zajos környezetről, a Krisp segítségével magabiztosan, gond nélkül részt vehet a megbeszéléseken.

Árképzés: Az ingyenes, fizetős csomagok havi 8 dollártól kezdődnek

SZEREZD MEG KRISP-ET

A legjobb AI hangjavítók összehasonlítása

Nézzünk meg gyorsan néhány mesterséges intelligenciával működő audioeszközt, és hasonlítsuk össze funkcióikat.

A legjobb AI hangjavító ár-összehasonlítás

Ahhoz, hogy megértsük ezen audioeszközök költségszerkezetét, függetlenül attól, hogy ingyenes próbaverziót kínálnak, vagy freemium modellen működnek, az alábbi összehasonlításba fogunk bele:

Csatlakoztat Ár Ingyenes lehetőség
🥇 Adobe Audition 27,99 dollár havonta ✔️ LÁTOGATÁS
🥈 LANDR 19,99 dollár havonta LÁTOGATÁS
🥉 LALAL.AI 15 dollár egyszeri díj ✔️ LÁTOGATÁS
4 Leírás 15 dollár havonta ✔️ LÁTOGATÁS
5 Adobe Podcast 9,99 dollár havonta ✔️ LÁTOGATÁS
6 VEED.IO 24 dollár havonta ✔️ LÁTOGATÁS
7 Auphonic 13 dollár havonta ✔️ LÁTOGATÁS
8 AI Mastering 0 USD ✔️ LÁTOGATÁS
9 Jamahook 3,99 € havonta ✔️ LÁTOGATÁS
10 Krisp 8 dollár havonta ✔️ LÁTOGATÁS

A legjobb mesterséges intelligencia hangjavító funkciók összehasonlítása

Most pedig vessünk egy pillantást a listánk három legjobb mesterséges intelligencia-hangjavítójára, és nézzük meg, hogyan illeszkednek egymáshoz, ha a megfelelő funkciókészletről van szó:

Jellemzők 🥇 Adobe Audition 🥈 LANDR
Könnyen használható felület
Speciális hangszerkesztő eszközök ✔️ ✔️
Többsávos szerkesztés ✔️ ✔️
Kiterjedt hangeffektus-könyvtár ✔️ ✔️
Zajcsökkentés ✔️ ✔️
Hang helyreállítása ✔️ ✔️
Hangkeverés ✔️ ✔️
Podcast hosting
Együttműködési jellemzők ✔️ ✔️
Integráció a felhővel ✔️ ✔️
Kiterjedt hangexport formátumok ✔️ ✔️
Hangelemző eszközök ✔️ ✔️
Kötegelt feldolgozás ✔️ ✔️
Ingyenes verzió ✔️
Kezdő ár 35,99 USD/hó 19,99 USD/hó
SZEREZZE BE AZ ADOBE AUDITIONT SZEREZD MEG A LANDR-T

Mi a legjobb AI hangjavító?

Az Adobe Audition az ipari szabvány a hangzás javítására és használatára, mesterséges intelligencia integrációi és eszközkészlete pedig ezt a tudást az Ön kezébe adja. Ezen túlmenően a LANDR egy másik vezető versenyző, mivel ez egy mesterséges intelligencia hangjavító és stúdió, amelyet díjnyertes művészek használnak, és így a mesterséges intelligencia mastering és még sok minden mást bevisz a stúdióba.

Ettől függetlenül a legjobb mesterséges intelligencia hangjavítók professzionálisan emelhetik a hangzást, miközben időt és erőfeszítést takarítanak meg. Szóval, miért nem próbálja ki őket, és nézze meg, hogyan tudják átalakítani a felvételei hangját?

További AI-eszközöket szeretne felfedezni ? Tekintse meg az összes cikkünket a legjobb mesterséges intelligencia és üzleti eszközökkel a következő projekt létrehozásához.

Kiemelt kép a Kit8.net / shutterstock.com webhelyen

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb kategóriaA 10 legjobb mesterséges intelligencia hangjavító 2023-ban