Divi Ecommerce Pro

Written by redzs

2022.01.06.

Kategóriák

Divi Ecommerce Pro

A számtalan értékesítésvezérelt elem színültig telve, a Divi Ecommerce Pro gyermektéma tökéletes azoknak a márkáknak, akik termékeket szeretnének eladni és online profitot termelni. A WooCommerce szolgáltatással teljesen beállított és integrált Divi Ecommerce Pro gondoskodott az ügyfelek vásárlási útjának minden lépéséről, így a márkáknak csupán az eredeti tartalmat és termékképüket kell megadniuk, hogy megkezdhessék a termékek online értékesítését. Gyönyörű, szemet gyönyörködtető dizájnjával és lebilincselő, értékesítés-vezérelt elemeivel ez a funkciókban gazdag WooCommerce téma segít a vállalkozásoknak olyan csábító vásárlási élmény kialakításában, amely visszatartja az ügyfeleket.

Gyors linkek #

GYIK #

FIGYELEM

Amikor frissíti az alárendelt témát, az összes fájl frissül, így ha bármilyen módosítást végzett ezeken a fájlokon, a módosítások törlődnek. Nem javasoljuk, hogy módosítsa az alárendelt témafájlokat.

Követelmények #

Mielőtt telepítené és használhatná gyermektémánkat, gondoskodnia kell a megfelelő környezetbeállításról. A követelmények itt találhatók

A gyermektéma # telepítése

Kérjük, töltse fel a Divi Ecommerce Pro Child Theme-t saját WordPress-webhelyére. Győződjön meg arról, hogy a Divi téma már telepítve van és aktiválva van.

 1. Kattintson a „Megjelenés” menüelemre a bal oldali sávon.
 2. Amikor megnyílik a Témák oldal, kattintson az „Új hozzáadása” gombra.
 1. Amikor megnyílik a Témák hozzáadása oldal, kattintson a „Téma feltöltése” gombra.
 1. Amikor a WordPress megjeleníti a következő képernyőt, kattintson a „Fájl kiválasztása” gombra. A számítógép megnyílik egy párbeszédpanel; keresse meg a letöltött gyermektéma fájlt, kattintson duplán a fájl nevére.
 1. A fájl kiválasztása után az ablak bezárul. Kattintson a „Telepítés most” gombra a téma telepítéséhez
 1. Az oldal újra betöltődik, és a téma teljes feltöltése után megjelenik a „Téma aktiválása” link. Kattintson erre a gyermektéma aktiválásához és a telepítés befejezéséhez.

Az ajánlott bővítmények telepítése #

Miután a gyermektéma aktív a webhelyén, a rendszer javasolni fogja néhány beépülő modul telepítését és aktiválását.

Kattintson a Beépülő modulok neve vagy a Beépülő modulok telepítésének megkezdése hivatkozásra az irányítópult képernyőjén, és indítsa el a folyamatot. Ez a funkció azonban nem kötelező.

Miután telepítette a bővítményeket, a következő lépés az aktiválásuk:

Miután az összes szükséges beépülő modult (vagy azokat, amelyekre szüksége van) aktiválta, kattintson a „Vissza az irányítópultra” hivatkozásra, vagy kattintson a „Divi Ecommerce Pro” alatti „Demóadatok importálása” lehetőségre a demóadatok importálásához.

Demo adatok importálása #

A WordPress irányítópultjáról lépjen az újonnan hozzáadott lapra, amelyen a „Divi Ecommerce Pro” gyermektéma neve szerepel a bal oldali adminisztrációs panelen. A menüelemre tartva kattintson a „Demóadatok importálása” lehetőségre, majd kövesse az oldalon található utasításokat.

Itt láthatunk egy sablon előnézetet (egyes gyermektémánkban különböző változatok állnak rendelkezésre). Kattintson a Folytatás gombra.

Az elrendezési adatok letöltése folyamatban van, várjon egy kicsit…

Jelölje be az összeset a teljes demóadatok másolásához a WordPress-re. Nyomja meg az Adatok importálása gombot, és elindul a letöltési folyamat.

Siker! Élvezze az új gyermek témát! 🙂

Honlap megadása és hozzászólás Oldal #

Lépjen a beállítások területére a bal oldali felügyeleti panelen. Kattintson az „Olvasás” lehetőségre, a „Kezdőlap megjelenítése” alatt válassza a „Statikus oldal” lehetőséget, és a Kezdőlap legördülő menüben válassza a „Kezdőlap – 1” vagy a „Kezdőlap 2” lehetőséget. A bejegyzések oldalon válassza a „Hírek” lehetőséget.

A WooCommerce # beállítása

Lépjen a WooCommerce >>Beállítások oldalára, és az Általános lapon adja meg a vállalkozása szokásos adatait, beleértve a pénznemet is, és mentse el a változtatásokat:

Ezután kattintson a Termékek fülre, és a legördülő menüből válassza ki a Bolt oldalt az „Üzlet” értékre. Változtatások mentése:

Végül a Speciális lapon állítsa be a többi WooCommerce oldalt a képen látható módon (például az Adatvédelmi irányelvek oldalt használtuk az Általános Szerződési Feltételekhez, ehhez új oldalt kell létrehoznia):

A Woocommerce oldalak testreszabása #

Az 1.2.0-s verziótól kezdve a woocommerce bolt, archív és kategóriaoldalak megjelenítése testreszabható további lehetőségekkel. A Téma testreszabó > Divi Ecommerce Pro termékarchívuma alatt új lehetőségeket láthat:

 • KIJELZŐ ÜZLET IKON
 • KIJELZŐ KIÁRUSÍTÁS VILLOG
 • EGYEDI TERMÉK FEDÉS MEGJELENÍTÉSE
 • TERMÉK FEDÉS SZÖVEG
 • VÁSÁROLJ MOST
 • TERMÉK OSZLOPOK ASZTALHOZ
 • TERMÉK OSZLOPOK TABLETTÁHOZ
 • TERMÉK OSZLOPOK MOBILHOZ

Kiárusítási villogások #

Ez a beállítás alapértelmezés szerint engedélyezve van. Vonzza meg az embereket az akciós termékhez az akciós jelvénnyel. Csak akkor jelenik meg, ha a terméknél a termékbeállítások alatt be van állítva „Akciós ár”.

Egyéni termékfedvény # megjelenítése

Ez a beállítás alapértelmezés szerint engedélyezve van. Engedélyez egy termékfedvényt az egyéni szöveggel. A termékfedő a bolt oldalán, az archív termékoldalakon és a termékkategória oldalain jelenik meg a termékképre ráhelyezve.

Termék Overlay Text #

Módosítja a termék fedvényén megjelenő szöveget. A funkció működéséhez engedélyezni kell az „Egyéni termékfedvény megjelenítése” lehetőséget.

Oszlopok száma a WooCommerce Shopban #

Témaépítő sablonok: #

 1. Nyissa meg a Témaépítőt,
 2. Kattintson a szerkesztésre a „Shop” sablonon.
 3. Nyissa meg a Shop modult.
 4. Görgessen le, amíg meg nem jelenik az „Oszlopelrendezés”
 5. Válassza ki a kívánt számot.

Változásnapló #

Tekintse meg a Változásnapló szövegét ehhez az alárendelt témához a következő linken: https://divi.space/product/divi-ecommerce/?changelog=1

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDiviDivi Ecommerce Pro