Divi Ghoster Setup & Dashboard layout Tutoriál

Written by redzs

2022.03.24.

Kategóriák

A Divi Ghoster # telepítése

Töltse le a bővítményt a Divi Space vagy az Aspen Grove Studios kínálatából a számítógépére. Ha fel szeretné tölteni a fájlt a Divi webhelyére, lépjen a WordPress irányítópultján a Plugins részre, és válassza az Új hozzáadása lehetőséget . Válassza a Plugin feltöltése lehetőséget a képernyő bal felső sarkában. Válassza a Fájl kiválasztása lehetőséget, keresse meg a letöltött fájlt, és jelölje ki. Kattintson a Telepítés most gombra .

Aktiválja a beépülő modult, ha szükséges, adja meg a licenckulcsot. A Divi Ghoster most használatra kész.Divi Ghoster Setup #

A Divi Ghoster beállításához válassza a Divi Ghoster elemet a WordPress irányítópult menüjében. Ez megnyitja a Divi Ghoster menüt, ahol kiválaszthatja az összes beállítást. Menjen végig a lapokon, írja be adatait a mezőkbe, majd válassza a Módosítások mentése lehetőséget, ha végzett. A változások megtekintéséhez frissítenie kell az oldalt. A mezőkben a cím alatt található egy példa. A jobb felső sarokban található hivatkozások segítségével importálhatja és exportálhatja beállításait, valamint megtekintheti a dokumentációt. Kattintson az egyes beállítások melletti kérdőjelekre, hogy leírja a beállítás működését. Navigáljon a Beállítások >> Permalinkek menüponthoz, és győződjön meg arról, hogy az állandó hivatkozások nem az „Egyszerű” márkajelzésre vannak állítva.

A márkaépítés lehetővé teszi a Divi nevének és kapcsolódó fájljainak megváltoztatását, hogy megfeleljen a márkának.

Márkanév #

Ez a márkája neve. Ez lehet cégnév, terméknév stb. Ez felváltja a „Divi” nevet az irányítópulton, az oldalkészítőben stb.

Íme a Divi Builder új márkanévvel. A név megváltozott az irányítópult menüjében és a Divi Ghoster címben.

A név a Divi Builderen is megváltozott, mind a klasszikus, mind a Gutenberg szerkesztőben.

Téma neve #

Ez lecseréli a Megjelenés > Témák könyvtárban megjelenő téma nevét. Itt van az új nevet mutató téma.

Szerző neve

Ez lecseréli a téma szerzőjének nevét, így használhatja cége nevét, saját nevét vagy bármely más kívánt nevet.

Ez az a név jelenik meg a téma részleteiben, amikor rákattint a témára a témakönyvtárban.

Márkakép #

Ez az ikon, amely az irányítópulton, az oldalkészítőn stb. jelenik meg. Nem lehet kisebb, mint 50 képpont x 50 képpont. A nagyobb fájlok mérete csökken, így nagyobb is lehet, de nem javasoljuk a nagy fájlok használatát. Adja hozzá az URL-t a mezőbe, vagy töltse fel a használni kívánt képet. A kép a mező mellett jelenik meg. Az alapértelmezett kép egy fogaskerék.

Ez a példa egy logó ikont használ, amely az irányítópult menüjében is megjelenik.

Egyéni téma kép száma

Ez az a kép, amely a Megjelenés > Témák könyvtárban jelenik meg. A mező mellett egy előnézet látható. Írja be az URL-t, vagy töltse fel a képet. El is távolíthatja a képet. A képek 1200 x 900 képpont méretűek legyenek, és lehetnek JPG vagy PNG.

A téma most a kiválasztott képet jeleníti meg. A módosítások mentése után feltétlenül törölje a gyorsítótárat.

Téma URL Slug #

Ez lehetővé teszi a téma slug megadását (az alapértelmezett URL, amely a témabeállításokban jelenik meg. Például a slug ghost használatával _ divi a http://yourwebsite.com/wp-admin/admin.php?page=et URL-t jeleníti meg ghost divi A bejelentkezési oldal testreszabásának engedélyezése

Ennek engedélyezésével megjelenik egy gomb, amely lehetővé teszi a bejelentkezési oldal testreszabását. Először engedélyezze a bejelentkezési testreszabót, és kattintson a gombra a módosítások mentéséhez. Ezután kattintson a Bejelentkezés testreszabó elemre az oldal testreszabásának megkezdéséhez. Átirányítja Önt a kezelőfelületre, ahol a téma-testreszabó aktív, így hozzáadhatja saját logóját, színeit és hátterét.

A téma-testreszabó megnyílik a Login Customizer beállításainál, és megjelenik a bejelentkezési képernyő, ahol élőben módosíthatja a beállításokat.

A módosítások közé tartozik a háttérkép, az űrlap igazítása, az embléma cseréje, a háttérszín, a hivatkozások színe, az űrlap háttérszíne, a háttérkép árnyalata és a beküldés gomb színe. A vezérlők ugyanúgy működnek, mint a téma-testreszabó bármely vezérlője.

Bejelentkezési URL csiga #

Ez lehetővé teszi a bejelentkezési URL-cím megváltoztatását, így teljes ellenőrzést biztosít a bejelentkezési URL-cím felett. Például. Az alapértelmezett bejelentkezési URL: https://your-site.com/wp-login.php . Ha a slug-t mylogin-re módosítja, az URL-cím https://your-site.com/mylogin lesz . Egyéni bejelentkezési URL-funkciónk remekül működik Apache alatt, és nem igényel tárhely-konfigurációt. Másrészt, ha a tárhelyszolgáltató vagy a webszerver NGINX alatt fut, szükség van egy extra átírási szabályra. Ne felejtse el hozzáadni a következő szabályt az nginx .conf fájlhoz a virtualhost konfigurációjához kapcsolódóan. Javasoljuk, hogy adja hozzá a szabályt, és indítsa újra az nginx -et, mielőtt engedélyezi az egyéni bejelentkezési URL funkciót a Divi Ghosteren, hogy minden megfelelően működjön.

rewrite ^(\[^.\]\*\[^/\])$ $1/ permanent;

Ultimate Ghoster #

Az Ultimate Ghoster mindent elrejt, ami a Divival kapcsolatos, beleértve a Divi Ghostert is. A Divi beépülő modulok beállításait csak a közvetlen hivatkozásokon keresztül érheti el.

Az utasítások és hivatkozások az Ultimate Divi Ghoster lap beállításainak alján találhatók. Mindenképpen másolja ki ezeket a linkeket, és illessze be őket valahova a könnyű hozzáférés érdekében.

Ultimate Divi Ghoster #

Az Ultimate Divi Ghoster (vagy más néven témának) engedélyezése új lehetőségeket nyit meg. Itt kiválaszthatja, hogy pontosan mit rejtsen el. Például elrejtheti a Divi-val kapcsolatos bővítményeket, a Divi Ghoster bővítményt, a Divi összes nyomát, az előre elkészített elrendezéseket, a témafrissítési információkat és a termékismertetőt. Jelölje be az elrejteni kívánt jelölőnégyzeteket, és mentse el a beállításokat. Számos dolog fog történni, ha az Ultimate Ghoster engedélyezve van:

  • A Divi Ghoster hivatkozás eltűnik a műszerfalról.
  • A Divi-hoz kapcsolódó bővítmények, köztük a Divi Ghoster, nem lesznek láthatók a beépülő modulok irányítópultján.
  • A Divi témát elrejti a forráskód és a témaérzékelő webhelyek elől, és a kiválasztott márkanévvel helyettesíti.
  • A szerepszerkesztő eltűnik.
  • Divi oldalak elrejtése

Ezzel kiválaszthatja, hogy mely Divi oldalakat szeretné elrejteni a WordPress irányítópultján. A Divi témabeállítások, a témakészítő, a könyvtár és egyebek elrejtése. Ebben a példában elrejtettem a Témabeállítások oldalt, a Témaépítő oldalt, a Tématestreszabó oldalt és a Szerepszerkesztő oldalt.

Íme néhány képernyőkép azokról a változásokról, amelyek az Ultimate Ghoster engedélyezése után lépnek életbe a webhely háttérrendszerében: Az Ultimate Ghoster parancsikon engedélyezése

Engedélyezzen egy parancsikont, amellyel gyorsan elérheti a Divi Ghoster beállításait. Ha engedélyezve van ez a parancsikon, bárki hozzáférhet a Divi Ghoster billentyűhöz, ha az F7-re kattint az adminisztrációs irányítópulton a közvetlen URL beillesztése helyett.

Testreszabási szám

A testreszabás lehetővé teszi bizonyos lapok és szolgáltatások elrejtését.

WordPress lapok elrejtése #

Rejtse el számos hivatkozást a WordPress irányítópultjáról, beleértve a megjelenést, a beállításokat, az eszközöket, a projekteket, a beépülő modulokat és a frissítéseket, hogy a felhasználók ne férhessenek hozzájuk. A Testreszabás képernyő alján található lista hivatkozásokat tartalmaz az oldalak eléréséhez. Ügyeljen arra, hogy másolja a linkeket, hogy könnyen elérhesse őket.

WordPress testreszabások #

Rejtse el a WordPress ikont, láblécet és alapértelmezett widgeteket az irányítópulton, hogy elrejtse, hogy WordPress-t használ.

A WordPress ikon # elrejtése

Általában a WordPressnek van egy ikonja, amely a bal felső sarokban jelenik meg.

Az ikon elrejtésével eltávolítja azt, és a webhely címét balra tolja, hogy átvegye a helyét.

WordPress lábléc elrejtése

A WordPress általában egy üzenetet helyez el a láblécben a WordPress kezdőlapjára mutató hivatkozással. Ez a beállítás letiltja a lábléc üzenetet.

A WordPress alapértelmezett widgetek elrejtése #

Általában a WordPress rendelkezik egy irányítópult kezdőképernyővel, sok widgettel, amelyek üdvözlik a WordPressben, hivatkozásokat biztosítanak a megtehető lépésekhez és műveletekhez, gyors piszkozatot készítenek, megtekinthetik a tevékenységeket stb. Mozgathatja a dolgokat, és létrehozhatja saját elrendezését.

Ez az opció elrejti az irányítópult-modulokat és a WordPress-re való hivatkozásokat.

Egyéni irányítópult elrendezés száma

Hozzon létre egyéni irányítópult-oldalt a Divi Builderrel vagy anélkül. Ez az előző beállításokkal együtt működhet.

A

Az oldal létrehozása után azonnal lépjen az Oldalattribútumok konzolra, és a Sablonok legördülő menüben válassza ki az Üres sablont. Ezáltal a webhely fejléce és lábléce nem jelenik meg az oldalon. Adjon hozzá bármilyen kívánt eszközt vagy információt, és tegye közzé az oldalt privátban. Az oldal bármilyen kívánt tartalmat tartalmazhat. Ez a példa egy Divi elrendezést mutat be két oldalsávval a lábléc widgetek megjelenítéséhez az irányítópult kezdőlapján.

Válassza ki az oldalt ebből a legördülő listából a jelenlegi WordPress üdvözlő widget lecseréléséhez. Íme egy példa az irányítópult kezdőlapjára lábléc widgetekkel.

Ha valamilyen okból nem jelenik meg az elrendezés, kattintson a képernyő tetején található Képernyőbeállítások fülre, és ellenőrizze, hogy az Üdvözöljük van-e kiválasztva.

Egyedi Builder színek #

Ez lehetővé teszi a színek testreszabását a backend Divi Builder és a frontend Visual Builder számára.

Egyéni színek engedélyezése #

Engedélyezze ezt a funkciót a színváltozások érvénybe léptetéséhez.

Színbeállítások #

Állítsa be a színeket az elsődleges, másodlagos, 3., 4., 5. és 6. kiemelő színhez, valamint a szöveg színéhez. Válassza ki a módosítani kívánt kiemelő színt a színre kattintva a színválasztó használatához, vagy írja be a hexadecimális kódot a mezőbe. Kattintson az Alapértelmezett gombra az eredeti színhez való visszatéréshez. A színcímkék mindegyike tartalmaz egy leírást, amely megmutatja, hogy a szín mire való. Ez útmutatóként használható bizonyos színek megcélzásához. Például, ha módosítani szeretné a sorok ikonjait, jeleit és gombjait, válassza ki a 3. kiemelő színt.

Íme egy példa arra, hogyan nézhetnek ki a Divi témabeállítások egyéni színekkel.

Íme egy példa arra, hogyan nézhet ki a Divi Builder egyedi színekkel.

Import/Export #

Importálja vagy exportálja a Divi Ghoster beállításait erről a lapról. Az ablak jobb felső sarkában található Import/Export hivatkozás kiválasztásával szintén erre a lapra jut.

Import #

Az importáláshoz kattintson a Fájl kiválasztása lehetőségre, és keresse meg a Divi Ghoster beállításfájlját. Kattintson a Beállítások importálása lehetőségre, és várja meg, amíg az importálás befejeződik. Kattintson a Változások mentése gombra a beállítások oldal alján.

Exportálás száma

A Divi Ghoster beállításainak exportálásához egyszerűen kattintson az Exportálás gombra. Ez a fájl a Divi Ghoster bármely telepítésébe importálható. Használható biztonsági másolat készítésére a beállításokról, vagy használhatja ugyanazokat a beállításokat egy másik webhelyen.

Licencszám _

A fül akkor jelenik meg, ha a terméket a www.divi.space vagy a www.aspengrovestudios.com webhelyről vásárolta.

A Licenc lapon deaktiválhatja a licenckulcsot.

A Divi Ghoster # eltávolítása

A Divi Ghoster eltávolításához elengedhetetlen az alábbi lépések követése.

  1. Kapcsolja ki az Ultimate Divi Ghostert
  2. Változtatások mentése
  3. Inaktiválja a Divi Ghoster beépülő modult a bővítmények listájában
  4. Törölje a Divi Ghoster beépülő modult a bővítmények listájából

A beépülő modul eltávolítása után az összes Divi Ghoster opció és beállítás törlődik.

Gyakran Ismételt Kérdések #

###Engedélyeztem az ‘Ultimate Ghoster’-t, és nem férek hozzá a beépülő modul irányítópultjához

Egyszerűen kövesse ezt az URL-struktúrát (cserélje ki a domainjére) az irányítópult eléréséhez: http://websiteurl.com/wp-admin/admin.php?page=divi\_ghoster

Engedélyeztem az ‘Ultimate Ghoster’-t, és nem férek hozzá a Divi szerepszerkesztőhöz #

Egyszerűen kövesse ezt az URL-struktúrát (cserélje ki a saját domainjére) az irányítópult eléréséhez: http://websiteurl.com/wp-admin/admin.php?page=et\_divi\_role\_editor

Hogyan frissíthetem ezt a bővítményt újabb verziókra? #

Amikor elérhető a verziófrissítés, egy értesítés jelenik meg a WordPress irányítópultján. Egyszerűen kövesse a lépéseket a frissítéshez, mint bármely más beépülő modult a tárolóban.

Ez a bővítmény lelassítja a webhelyemet? #

Ez a bővítmény jól fejlett és rendkívül könnyű. Mint minden beépülő modul, ez is lelassíthatja webhelyét, de becsléseink szerint a hatás szinte mérhetetlen.

Mi történik, ha deaktiválom vagy eltávolítom ezt a bővítményt? #

Ha valaha is el kell távolítania vagy deaktiválnia kell ezt a bővítményt, az összes alapértelmezett „Divi” márkajelzés visszatér. Amint azt korábban említettük, feltétlenül kapcsolja ki az „Ultimate Ghoster” szolgáltatást, MIELŐTT deaktiválja és eltávolítja a Divi Ghostert.

Kompatibilitás #

A Divi Ghoster kompatibilis bármely önálló webhelyen tárolt WordPress-szel. A Divi Ghoster nem kompatibilis a WordPress Multisite szolgáltatással. Ha véletlenül engedélyezi a beépülő modult egy engedélyezett hálózaton, az az irányítópult meghibásodásához vezethet. Ennek kijavításához manuálisan el kell távolítania a beépülő modul könyvtárát a WordPress beépülő modul mappájában.

További információ és támogatás #

Általános információk a WordPress-ről – WordPress.org A Divi használatával kapcsolatos további segítségért az Elegant Themes ingyenes technikai támogatást kínál minden tagjának. – elegánsthemes.com

Segítségre van szüksége a testreszabáshoz, vagy hasonló terméket szeretne vásárolni? #

Ha úgy érzi, hogy teljesen professzionális megjelenést kell adnia webhelyének, vagy egyszerűen nincs ideje saját maga elkészíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot a divi.space címen , vagy küldjön egy e-mailt a support@divi.space címre , hogy tájékozódhasson aktuális díjainkról. . Ha tetszenek a termékeink, és hasonló bővítményeket szeretne vásárolni, látogasson el a divi.space/shop oldalra

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDiviDivi Ghoster Setup & Dashboard layout Tutoriál