Divi kapcsoló

Written by redzs

2022.01.06.

Kategóriák

Divi kapcsoló

A Divi Switch minden eddiginél egyszerűbbé teszi a Divi téma testreszabását. Telepítse a beépülő modult, és használja ki az új „kapcsolók” sorozatát a Divi témabeállításaiban, amelyek mindegyike erőteljes vizuális változtatásokat hajt végre a Divi-ben. Ebben a dokumentációban megvizsgáljuk a Divi Switch egyes funkcióit és beállításait, és példákat láthatunk azok működésére.

Divi Switch vs Divi Switch Unlimited #

A Divi Switchnek két változata van. A szokásos Divi Switch bővítmény korlátozottan használható, és egy kivételével az összes funkciót tartalmazza. Divi Switch Unlimited napkorlátozott használat mellett, és lehetőséget ad egy külön bővítmény létrehozására. Az élethosszig tartó és éves tagok hozzáférhetnek ehhez a verzióhoz. A Divi Switch egy vagy 3 telephelyre vásárolható meg. Elérhető a Divi Space és az Aspen Grove Studios kínálatában . A Divi Switch Unlimited korlátlan számú webhelyen használható. Elérhető a Divi Space és az Aspen Grove Studios kínálatában .

Követelmények #

-Saját hosztolt WordPress-telepítés -Divi Theme by Elegant Themes -PHP 7.2-es vagy újabb verzió -memóriakorlát 128M -post_max_size 64M -max_execution_time 180 -upload_max_filesize 64M. Maria -max_input_time 64M. Maria -max_input_time -HTTPS-támogatás -Nginx vagy Apache mod _ újraírási modullal Ne feledje : A Divi Switch Plugin működéséhez rendelkeznie kell Divi-vel az Elegant Themes alkalmazásból. Ha nincs meg akkor vásároljunk itt . Ha megvan, kérjük, telepítse a saját üzemeltetésű WordPress webhelyére.

Divi Switch # telepítése

Töltse le a bővítményt a számítógépére. A beépülő modul Divi webhelyére való feltöltéséhez nyissa meg a bővítmények listáját a WordPress irányítópultján, és válassza

Új hozzáadása .

Kattintson a Plugin feltöltése elemre .

Kattintson a Fájl kiválasztása lehetőségre , keresse meg a letöltött beépülő modult, és jelölje ki. Kattintson a Telepítés most gombra .

Válassza a Plugin aktiválása lehetőséget .

Divi Switch menü #

A Divi Switch menü hozzáadásra került a Divi Theme Options menühöz.

Divi kapcsolók #

Íme egy pillantás az egyes kapcsolókra. Megjelenítjük a kapcsoló engedélyezése előtt és után, így láthatja, mit csinál. Miután engedélyezte a kapcsolót, kattintson a mentés gombra. A változások megtekintéséhez frissítse az oldalt a kezelőfelületen.

Fejléc #

Az első lap a Fejléc.

Íme a példamenünk a kapcsolók engedélyezése előtt.

A fő fejléc aláhúzásának eltávolítása #

A szabványos fejléc egy sort helyez az aljára. Ez a kapcsoló eltávolítja ezt a vonalat.

Alkalmazásstílus menü #

Ez egy mobil hamburger menüt helyez el az asztal fejlécén.

Telefonszám létrehozása kattintson a híváshoz #

Ezzel kattinthatóvá válik a másodlagos menüben található telefonszám. A mobiltelefonon a számra kattintva hozzáadja a számot a telefon tárcsázójához. Az asztalon rákattintva kiválaszthatja azt az alkalmazást, amellyel hívást szeretne kezdeményezni (amint az ebben a példában látható).

Közösségi hivatkozások megnyitása az új lapon #

A közösségi linkek mostantól új lapon nyílnak meg, így a felhasználók a webhelyén maradhatnak, miközben felkeresik közösségi oldalait. Ebben a példában a Facebook ikonra kattintottunk, amely új lapon nyílik meg.

Középre igazítás felső fejlécelemek #

Az összes felső fejlécelem most középre, nem pedig balra kerül.

Más logó a tekercsben #

Amikor a felhasználó görget, a logó az Ön által feltöltött logóra változik.

Burger menü szövege #

Ez az Alkalmazásstílus menüvel működik. Írja be a szöveget a mezőbe, és helyezze a szöveget a hamburger menü mellé.

Oldalspecifikus logó #

Ez egy új funkcióval egészíti ki az oldalszerkesztőt, amely lehetővé teszi, hogy csak az adott oldalhoz válasszon logót.

A teljes képernyős menü cseréje a # elrendezésre

Ez a kapcsoló a normál menüt egy megamenüvel helyettesíti, amelyet Divi elrendezésekkel hozhat létre. Válasszon egy Divi-könyvtár elrendezést a legördülő listából, majd válassza ki a Teljes képernyős fejlécstílust a Téma testreszabójában a Fejléc és navigáció > Fejlécformátum alatt. A menü tartalmazza a felül található másodlagos menüt és egy bezárás gombot.

Átlátszó fejléc a kezdőlaphoz #

Ez átlátszóvá teszi a fejléc hátterét, eltávolítja a szóközt, és elrejti a kezdőlap másodlagos menüjét, amíg a látogató nem görget. Az összes többi oldalon a menü a szokásos módon marad.

Ahogy a felhasználó görget, az elsődleges és másodlagos fejléc a szokásos módon jelenik meg.

Átlátszó fejléc minden oldalhoz #

Átlátszó menü Divi-vel

Ez átláthatóvá teszi a menüt, függetlenül attól, hogy milyen oldalról van szó. Ez lehetővé teszi, hogy érdekes fejléc- és menüterveket hozzon létre, amelyek együttműködnek a hősrészekkel. A másodlagos és az elsődleges fejléc a szokásos módon jelenik meg, amikor a felhasználó görget.

Menü lebegtetési effektus #

Ez a következő néhány fejlécbeállítással működik. Válassza ki a menü lebegtetési stílusát a legördülő listából. A mutató stílusának megtartása az aktív linken ezt a stílust jeleníti meg az aktív oldal hivatkozásán. A lebegtetési effektus használatához lebegtetési stílus szükséges.

Az aktív link # menü lebegtetési hatása

Ez megtartja a stílust az aktív oldalon. A hover stílus továbbra is a szokásos módon működik a többi linken. Ez a 2. lebegő stílus.

Ez megtartja a stílust az aktív oldalon. A hover stílus továbbra is a szokásos módon működik a többi linken. Ez a 2. lebegő stílus. Íme, a stílusok közül választhat:

1. stílus.

2. stílus.

3. stílus.

4. stílus.

5. stílus.

6. stílus.

7. stílus.

Menü lebegtetési stílusa #

Válasszon a menüben megjelenítendő 7 stílus közül.

A menü szegélyének magassága #

Ez megváltoztatja a stílus vastagságát. Ez a 3. stílus. A szegély magassága 12.

Menü lefelé mutató kiemelő színe #

Ez megváltoztatja a stílus színét. Ez az 5-ös stílus.

Lábléc #

A második lap a lábléc kapcsolóit tartalmazza.

Íme egy példa a láblécre a lábléckapcsolók engedélyezése előtt.

Felsoroláspontok eltávolítása a # láblécből

Ez kikapcsolja a felsorolásjeleket, hogy azok nélkül is megjelenjenek a hivatkozások.

Az alsó lábléc elrejtése #

Ezzel letiltja az alsó területet, amely általában azt mutatja, hogy ki készítette a webhelyet, és hogy azt a WordPress üzemelteti.

Állítsa le a lábléc lebegését az üres oldalakon #

Általában a sok tartalom nélküli oldalak miatt a lábléc lebeg. Ez némi kényelmetlen üres helyet hagy a lábléc alatt.

Ez a kapcsoló a láblécet az oldal alján tartja, még akkor is, ha az oldalon nincs tartalom.

Cserélje le a lábléc widgeteket a # elrendezésre

Ezzel kiválaszthat egy elrendezést a Divi Library-ból a lábléc-widgetek, a menü és az alsó rész helyett. Ez a példa egy Divi-elrendezést mutat be az alapértelmezett lábléc helyett.

Fő tartalom #

A harmadik lap a fő tartalom kapcsolóit tartalmazza.

Távolítsa el az oldalsáv elválasztó vonalát #

Ezzel eltávolítja a tartalmat az oldalsávtól elválasztó függőleges vonalat. Íme a példa egy oldalsáv elválasztó vonallal.

Íme a példa elválasztó vonal nélkül.

Globális előtöltő #

Ez egy animált előtöltőt ad a képernyőhöz az oldal betöltésekor. A következő néhány beállításhoz engedélyezni kell az előtöltőt.

Globális előtöltő átmeneti típusa #

Válassza ki az animáció típusát, amely a betöltött oldal megjelenítéséhez megjelenik az előbetöltőben.

Globális előtöltő ikon #

Válassza ki az előtöltő ikonját a legördülő listából.

Globális előbetöltő elő-/háttérszínek #

Módosítsa a háttér és az előtöltő ikon színét és átlátszatlanságát. Válassza ki a módosítani kívánt szín színválasztóját, majd válassza ki a színt, állítsa be a színt és az átlátszóságot a csúszkákkal, vagy írja be a szín kódját a mezőbe.

Íme az előtöltő a példaszíneinkkel.

Portfólió képméretaránya #

Ez megváltoztatja a portfólióképek alakját. Válassz tér, könyv vagy mozi közül.

A portfólióképek alapértelmezés szerint téglalap alakúak.

Ez a Könyv, amely a képeknek könyv alakját adja.

Átvilágítódobozt nyitó galériaképek leállítása #

Általában a galéria képe egy átvilágítódobozban nyitható meg, amely a webhelyet a háttérben mutatja, és navigációt is tartalmaz. Ezt a fenti példa szemlélteti.

Ez a kapcsoló megakadályozza a galéria képének megnyitását. A képre kattinthatunk, de nem nyílik meg átvilágítódobozban.

Csúszka animáció – dia leírása #

Ez lehetővé teszi a csúszka leírási részének alapértelmezett animációjának kiválasztását. Válasszon aközött, hogy balról vagy jobbról repül be, vagy az x vagy az y tengelyen forgat.

Csúszka animáció – kép és videó #

Ezzel kiválaszthatja az alapértelmezett animációt a csúszka kép- vagy videórészéhez.

Távolítsuk el a projektek utáni típus #

A WordPress alapértelmezés szerint tartalmaz egy Projects bejegyzéstípust. Sokan nem használják ezt a bejegyzéstípust.

Ez a kapcsoló eltávolítja a Projects bejegyzéstípust a tisztább irányítópult érdekében.

Megjelenítése egyéni karbantartási oldal #

Válassza ki bármelyik oldalt, amelyet egyéni karbantartási oldalként szeretne megjeleníteni. Aki nincs bejelentkezve, az látja ezt az oldalt. Úgy tervezhető, hogy elrejtse a navigációt, és információkat adjon a webhelyről. Az oldal elkészíthető Divi Builderrel vagy anélkül.

Egyedi 404-es oldal #

Válassza ki bármelyik oldalt, amelyet egyéni 404-es oldalként kíván használni. Ez nagyszerű a kereséssel és a kategóriákkal kapcsolatos információk nyújtásához. Az oldal elkészíthető Divi Builderrel vagy anélkül.

404 és Karbantartási oldal elrendezései #

A Divi Switch 10 404-es és karbantartási oldal elrendezést tartalmaz. Ezek JSON-fájlok, és bármely Divi-elrendezéshez hasonlóan feltölthetők és testreszabhatók. Adja hozzá adatait, vagy használja kiindulópontként saját tervei elkészítéséhez.

Az elrendezések letölthetők a tagok területéről . Csomagolja ki a fájlokat, hogy importálhassa őket a Divi Library-be.

A Divi Library-ben válassza az Importálás és exportálás lehetőséget.

Válassza az Importálás lehetőséget, majd kattintson a Fájl kiválasztása gombra. Navigáljon a kicsomagolt mappában az elrendezésekkel, és válassza ki a feltölteni kívánt JSON-fájlt. Kattintson a Divi Builder elrendezések importálása lehetőségre, és várja meg, amíg a feltöltés befejeződik. Tegye ezt a 404 oldalak és a karbantartási oldalak esetében.

Az elrendezések megjelennek a Divi Library-ben.

Ezután hozzon létre egy új oldalt, és válassza ki, hogy a Divi Builder segítségével felépítse. Amikor megjelenik a lehetőségeket tartalmazó felugró ablak, válassza az Építés indítása lehetőséget az alapoktól való építkezéshez.

Válassza ki a szakasz beszúrásához, és válassza ki az elrendezést.

Végezze el a kívánt módosításokat, és tegye közzé az oldalt. Használhatja a szabványos sablont a Divi fejléccel, a Theme Builderben létrehozott fejléccel, vagy használhat fekete sablont. Ez teljesen rajtad múlik.

Ismételje meg a folyamatot a 404-es és a karbantartási oldalakon. Az oldalak ezután elérhetők lesznek a Divi Switch 404-es és a karbantartási oldal opcióival való használatra.

Mobile #

 A negyedik lap a mobilképernyők kapcsolóit tartalmazza.

töréspont módosítása #

A töréspont az asztali menüt megjelenítő képpontok kisebb száma. A menü mobilmenüvé vált, ha a pixelben megadott szélesség egy számmal kisebb, mint a töréspont. 7 töréspont van, amelyeket beállíthatunk, és mindegyik ugyanúgy működik. Ez a példa a 981-et használja, amely általában az asztal fejlécét mutatja, és 981 pixel széles.

980 pixelnél a mobil menüre vált.

Új töréspont hozzáadása megváltoztatja az alapértelmezett számokat.

Ebben a példában az új töréspont 971. Ez a szélesség továbbra is az asztali menüt mutatja.

A mobil menü most 970 pixel szélességben jelenik meg.

Az almenü elemeinek összecsukása a mobil menüben #

Általában az almenük elemei alapértelmezés szerint nyitva vannak a mobileszközökön.

Ez a kapcsoló alapértelmezés szerint bezárja ezeket a menüket. A menühöz hozzáadódik egy + ikon, amelyre kattintva megnyílik az almenük.

Szöveg megjelenítése a mobil menüben #

A mobilon a szabványos középre állított menü a hivatkozásokat a fejlécet átívelő mezőre cseréli, és a bal oldalon az „Oldal kiválasztása” szöveget jeleníti meg.

Ez a kapcsoló lehetővé teszi, hogy a szöveget tetszőleges szövegre cserélje.

5 . Hozzászólások #

Az ötödik lapon a bejegyzések kapcsolói találhatók.

Megjegyzések hozzáadása a # kapcsolóval

A szabványos blogbejegyzések kommentjei és a hozzászólás beküldési űrlapja automatikusan megjelenik és olvasható.

Ez a kapcsoló egy kapcsolóba helyezi őket, és tisztább megjelenést hoz létre. Ebben a példában a kapcsoló zárva látható.

A felhasználók az ikonra kattintva megnyithatják a kapcsolót a megjegyzések olvasásához és elküldéséhez.

Archívum #

A hatodik lap az Archívum.

Kategóriacím hozzáadása a kategóriaoldalak tetejére #

Általában a különböző kategóriák archívumai nem azonosítják a kategóriát, amint az a fenti példában látható.

Ez a kapcsoló hozzáadja a kategória nevét az archívum oldal tetejéhez. Ez a téma-testreszabóban állítható be.

Távolítsa el az oldalsávot #

Általában az archív oldalakon oldalsáv látható, még akkor is, ha nem tartalmaz widgeteket.

Ez a kapcsoló letiltja az oldalsávot az archív oldalakon, és teljes szélességben megjeleníti a blogbejegyzéseket.

Adja hozzá a „Tovább” linket a # bejegyzésekhez

Általában az archív oldalakon lévő blogbejegyzések egy kivonatot jelenítenek meg, de a További információ hivatkozás nélkül, amely jelzi, hová kell kattintani a bejegyzések megtekintéséhez.

Ez a kapcsoló minden bejegyzés alá egy További információ hivatkozást ad.

Adjon hozzá elválasztó sort a # bejegyzésekhez

Általában az archív bejegyzéseket egy kis térköz választja el a kivonat és a kiemelt kép között. Összefuthatnak, ami zavaró lehet.

Ez a kapcsoló egy sorral jelzi, hogy a bejegyzések különállóak. A vonal a téma-testreszabóban állítható.

Integration #

A hetedik lap egy elrendezés-injektor.

Elrendezés beszúrása a fő tartalom elé #

Válasszon elrendezést a Divi-könyvtárból, amelyet a fő tartalomterület fölé helyez, közvetlenül a fejléc alatt.

Elrendezés beszúrása a fő tartalom # után

Válasszon elrendezést a Divi-könyvtárból, amelyet a tartalomterület alá, közvetlenül a lábléc fölé szeretne helyezni.

Elrendezés beszúrása a # bejegyzés tartalom elé

Válasszon elrendezést a Divi könyvtárából, amelyet a blogbejegyzés tartalma elé helyez, közvetlenül a kiemelt kép alá.

Haladó #

A nyolcadik lap speciális beállításokat tartalmaz.

SVG-feltöltés engedélyezése #

A WordPress alapértelmezés szerint nem teszi lehetővé az SVG fájlformátumú képek használatát. Ez a fenti képen látható hibát adja ki.

Ez a kapcsoló lehetővé teszi az SVG-ket, így feltöltheti és használhatja őket. Ez ugyanazt a fájlt mutatja, amelyet most feltöltött a WordPressbe.

Divi rövid kódok # engedélyezése

Általában a Divi elrendezések csak oldalakkal és bejegyzésekkel használhatók (beleértve az egyéni bejegyzéstípusokat is). A Divi könyvtár megjeleníti a címet, a kategóriákat, a típust, ha globális, és az elrendezés közzétételének dátumát.

Ez a kapcsoló egy új, Modul Shortcode nevű oszlopot ad hozzá. Ezeket a rövid kódokat másolhatja és beillesztheti bárhová, ahol beillesztheti a rövid kódot. Ez lehetővé teszi a Divi elrendezések megjelenítését más modulokon, widgeteken, PHP fájlokon stb.

Import/Export #

A kilencedik lapon importálhatja és exportálhatja beállításait.

Import/Export opciók #

Ezzel a Divi Switch beállításaival importálhat vagy exportálhat JSON-fájlt, így nem kell mindenhol újra beállítania ugyanazokat a beállításokat, ahol használni szeretné a Divi Switchet.

Export plugin #

Ez lehetővé teszi a beállítások exportálását önálló mini beépülő modulként, amely bármely Divi webhelyre telepíthető. Ez a funkció csak a Pro verzióban, a Divi Switch Unlimitedben érhető el ( Divi Space tagsággal és Aspen Grove Studios tagsággal ).

A mini bővítmény ugyanúgy telepíthető, mint bármely plugin. Nem tartalmaz külön beállításokat vagy menüt. Tartalmazza a Divi Switch telepítésének összes funkcióját és beállítását, amelyből létrehozták. Ez lehetővé teszi a Divi Switch eltávolítását az ügyfél webhelyeiről a kézbesítés előtt. Miután elvégezte a kívánt módosításokat a Divi Switchben, exportálhatja ezeket a kapcsolókat önálló beépülő modulként, amely lehetővé teszi a Divi Switch eltávolítását a webhelyről, mielőtt átadná egy ügyfélnek. Saját nevének, leírásának, URL-jének stb. hozzáadásával egyéni bővítményén saját neve és márkajelzése lehet, így senkinek sem kell tudnia, hogy használta a Divi Switchet.

A Téma-testreszabóhoz egy új menüt talál, Divi Space Settings néven. Ebben a menüben találhatók bármely Divi Space beépülő modul beállításai, amelyek tartalmazzák a téma testreszabási beállításait, beleértve a Divi Switchet is.

Egyéni mobil menü ikon #

A mobil menü alapértelmezett ikonja egy hamburger menü.

Ezzel a beállítással új ikont választhat ki a listából.

Fejléc háttérkép. #

Téma testreszabó #

Téma testreszabó

Ez lehetővé teszi, hogy képet adjon a fejléc hátteréhez. Ez a legjobban a fejléc méretére átméretezett vagy levágott képeknél működik. A következő beállítások a háttérképhez működnek, hogy a fejléchez pontosan a kívánt képpozíciót kapják.

Fejléc háttérkép ismétlés #

Válassza ki, hogyan, vagy hogy a kép ismétlődjön-e. Válasszon az ismétlés, az ismétlés nélküli, az y és az x ismétlés közül. Ez a fejlécnél kisebb képek esetén működik a legjobban.

Fejléc háttérkép pozíciója #

Válassza ki a képnek azt a részét, amely a háttérben jelenik meg. Válasszon a jobb, bal vagy középső oldal tetejéről, közepéről vagy aljáról.

Fejléc háttérkép mérete #

Ezzel a beállítással kiválaszthatja a képméretet az automatikus, a borító és a tartalom között.

Vissza az elejére Ikonméret #

A normál visszafelé mutató ikon egy nyíl négyzetes szürke háttérrel. A képernyő jobb alsó sarkában található.

Ezzel a beállítással módosíthatja a méretet, hogy kisebb vagy nagyobb legyen. Állítsa be a méretet a csúszka segítségével, vagy írja be a kívánt számot. Válassza ki a bekarikázott nyilat az ikon alapértelmezett méretének visszaállításához.

Vissza az elejére Helyzet jobbra #

Ez a beállítás a pozíciót balról jobbra szabályozza. A fenti példa az ikont balra mozgatja.

Vissza az elejére Pozíció Alsó #

Ez a beállítás a pozíciót felülről lefelé szabályozza. Állítsa be bárhol a képernyő közepétől a képernyő aljáig. Ez a példa azt mutatja, hogy az ikon magasabbra került.

Vissza az elejére gomb bal széle sugara #

Ez a beállítás a bal szél sugarát állítja be. Tedd tetszés szerint négyzet alakúra vagy kerekre. A méret ebben a példában is meg lett növelve, hogy könnyebben látható legyen.

Vissza az elejére Gomb jobb szélének sugara #

Ez a beállítás szabályozza a jobb oldali sugarat. A jobb és bal oldali beállítások együtt használhatók négyzet, ovális, kör és egyebek létrehozására.

Vissza az elejére Gomb háttérszíne #

Ez beállítja az ikon háttérszínét és átlátszatlanságát. Válasszon színeket a választóból, használja a csúszkákat, vagy írja be a színkódot.

Vissza az elejére Gomb Háttérszín Lebeg #

Ezzel a beállítással megadhat egy másik háttérszínt, amely akkor jelenik meg, amikor a felhasználó az ikonra viszi az egérmutatót.

Back To Top Button Icon Color #

Használja a színválasztó eszközöket az ikon színének megváltoztatásához.

Vissza az elejére Gomb Ikon Szín Lebeg #

Ez megváltoztatja az ikon lebegő színét.

Archív fejléc háttérszíne #

Ha a Divi Switch beállításaiban engedélyezi a kategóriacímet az archív oldalakhoz, a kategória címe hozzáadódik a fejléc alá. Ez a példa az alapértelmezett kialakítást mutatja be.

Ez a beállítás színvezérlőket biztosít a cím hátteréhez. Válasszon ki egy színt a színválasztóval, állítsa be a színt és az átlátszóságot a csúszkával, vagy írja be a kívánt színkódot.

Archív Cím Padding #

Ez a beállítás módosítja a cím hátterének felső és alsó részének kitöltését. A csúszkával csökkentheti vagy növelheti a kitöltést, vagy adja meg a számot a mezőben. A bekarikázott nyíl segítségével állítsa vissza az alapértelmezettre.

Archív Header Text Color #

Ezzel beállíthatja a kategóriacím szövegének színét.

Archív hozzászólás Elválasztó színe #

Ha engedélyezte az elválasztó vonalat a Divi Switch beállításainak archívum lapján, akkor az archív oldalakon egy vékony vízszintes szürke vonal jelenik meg a bejegyzések között. Ez a következő beállításokkal alakítható ki.

Állítsa be a színt a színválasztóval. Válasszon egy színt, állítsa be a színt és az átlátszóságot a csúszkával, vagy írja be a színkódot a mezőbe.

Archív bejegyzéselválasztó margó felső #

Adja hozzá vagy csökkentse a margót a sor tetején a csúszkával vagy az érték hozzáadásával a mezőbe. A bekarikázott nyíl segítségével állítsa vissza az értéket. Ez kiválóan alkalmas arra, hogy helyet adjon a posztok között.

Archív Hozzászólás Separator Margin Bottom #

Ez a beállítás hozzáadja vagy csökkenti a helyet az elválasztó sor alján.

Archív bejegyzéselválasztó magassága #

Ez a beállítás beállítja az elválasztó vonal vastagságát.

Archív Hozzászólás Separator szélesség #

Ismert problémák #

Ütköző kapcsolók #

Egyes kapcsolók ugyanezt próbálják megtenni. Például az Alkalmazásstílus menü és a Mobil menü az asztalon megpróbálja újra igazítani a logót és a navigációs elemeket. Ha mindkettő aktiválva van, akkor egyik sem fog megfelelően működni. Két oldalsó menü kapcsoló van, de csak az egyiket szabad használni. Ha azt észleli, hogy egy kapcsoló nem a várt módon működik, keressen olyan kapcsolót, amely kompatibilitási problémát okozhat.

Erősen testreszabott Divi konfliktusok #

Ha a Divi Switchet a Divi már erősen testreszabott verzióján használja, előfordulhat, hogy néhány kapcsoló furcsán viselkedik. Mindig ellenőrizze, hogy a kapcsoló hogyan viselkedik aktivált állapotban.

Gyakran Ismételt Kérdések #

Működni fog a Divi Switch az Extrával?

_Nem, a Divi Switch csak Divi témához működik

Hozzáadhatok saját színsémáimat a gombokhoz stb.?

Igen. A hat színséma hexadecimális értékeit felsoroltuk a bővítmény stíluslapjának tetején. Ezeket az értékeket egyszerűen „megtalálhatja és lecserélheti” bármilyen megfelelő szövegszerkesztővel.

Ez ugyanaz, mint a Divi Booster?

Nem. Mindkettő nagyszerű beépülő modul, és mindkettő más-más tevékenységet végez. Ha komolyan gondolja a Divi testreszabását, javasoljuk, hogy mindkettőt birtokolja.

Elveszítem a módosításaimat, ha eltávolítom a bővítményt?

A beépülő modulnak aktívnak kell lennie, hogy kihasználhassa a testreszabási lehetőségeket. A módosítások a beépülő modulban tárolódnak. Ha azonban deaktiválja a beépülő modult, vagy bármilyen okból újra kell telepítenie, a váltógombok mentésre kerülnek, és aktiválódnak, amint a bővítmény ismét aktiválódik.

Változásnapló #

https://divi.space/product/divi-switch-pro-plugin/?changelog=1

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

n/a
Wordpress TutoriálokDiviDivi kapcsoló