Divi Podcast Theme Leirás

Written by redzs

2022.03.24.

Kategóriák

Divi Podcast

Takarítson meg sok órányi webhelytervezési és testreszabási időt ezzel a podcast gyermektémával, és kezdje el népszerűsíteni podcastját, és növelje közönségét. A tartalom egyszerűen szerkeszthető a hatékony Visual Builder segítségével.

 

Követelmények #

Mielőtt telepítené és használhatná gyermektémánkat, gondoskodnia kell a megfelelő környezetbeállításról. A követelmények itt találhatók

A gyermektéma # telepítése

Kérjük, töltse fel a Divi Podcast Child Theme-t saját WordPress-webhelyére. Győződjön meg arról, hogy a Divi téma már telepítve van és aktiválva van.

A téma aktiválása után kattintson a „Divi Podcast” menüpontra. Kattintson a „Bővítmények telepítésének megkezdése” gombra a konfigurációs folyamat következő lépéséhez.

A javasolt bővítmények telepítése #

Miután a témát telepítette webhelyére, a rendszer javasolni fogja a bővítmények telepítését és aktiválását. Kattintson a Beépülő modulok neve vagy a Beépülő modulok telepítésének megkezdése hivatkozásra az irányítópult képernyőjén, és indítsa el a folyamatot.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a Divi Podcast gyermektéma események és előugró elrendezésekkel érkezik. Ha úgy dönt, hogy nem telepíti a javasolt beépülő modul(oka)t, a bolt szakasz a kapcsolódó képekkel és tartalommal együtt nem importálódik, és az importálási oldalon egy üzenet jelenhet meg arról, hogy egyes képek importálása nem sikerült. Kérjük, hagyja figyelmen kívül az üzenetet. Az összes beépülő modul telepítése után az aktiváláshoz térjen vissza a telepítőhöz.

Az aktiválás után kattintson a „Vissza az irányítópultra” hivatkozásra. Ha rákattint a „visszatérés az irányítópultra” gombra, megjelenik az „Üdvözöljük a felhasználói regisztrációnál – már majdnem készen áll a regisztráció létrehozására 🙂 Felhasználói regisztrációs oldalak telepítése NE kattintson erre a gombra, inkább hagyja ki a beállítást.

Fontolja meg ezen beállítások módosítását, hogy a felhasználók regisztrálhassanak webhelyére.

Állandó hivatkozások beállítása #

Nyissa meg a Beállítások > Állandó hivatkozások menüpontot.

Kattintson a Mentés gombra.

Demo adatok importálása #

A WordPress irányítópultjáról lépjen az újonnan hozzáadott „Divi Podcast” fülre a bal oldali adminisztrációs panelen. A „Divi Podcast” menüben kérjük, csak egyszer kattintson a „Demóadatok importálása” lehetőségre . Kérjük, legyen türelemmel, amíg a Divi Podcast gyermektéma demóadatait importálják webhelyére.

Kezdőlap és blogoldal beállítása #

Lépjen a Beállítások > Olvasás menüpontra.

A „Kezdőlap megjelenítése” lehetőség alatt válassza a „Kezdőlap” lehetőséget. Ez alatt válassza ki a Blog oldalt, amelyet blogbejegyzései címlapjaként kíván használni. Mentse el a módosításokat, és töltse be webhelyét a módosítások áttekintéséhez.

A gyermektéma színeinek testreszabása #

Minden szín a Divi modulokban és a téma testreszabásban van beállítva.

  1. A színek tömeges szerkesztéséhez a Divi Builderben használja a színkeresés és csere funkciót. Könnyen és gyorsan használható. Kövesse ezt az oktatóanyagot: https://www.elegantthemes.com/blog/theme-releases/find-and-replace

  1. Egyéb színbeállításokat a téma testreszabásában találhat. Kövesse az alábbi listát.
  • A téma ékezetének módosítása: Általános beállítások > Elrendezési beállítások > Téma ékezetes színe
  • Az elsődleges és másodlagos színkiemelések módosítása: Divi Podcast beállítások > Színséma
  • A gombok színének módosítása: Gombok > Gombstílus és Lebegtetési stílus
  • A hivatkozás színének módosítása: Általános beállítások > Tipográfia > Törzs hivatkozás színe

Beállítás menü a témakészítőben #

A Megjelenés > Menük alatt 4 különböző menüt láthat. A lábléc menüje megjelenik a láblécben. A Mobil menü elsődleges menüként jelenik meg a mobileszközökön. A Másodlagos menü az elsődleges menü felett jelenik meg.

Ha azt látja, hogy a menük nem jelennek meg megfelelően a webhelyén, nyissa meg a Divi Theme Builder alkalmazást, és kattintson a Szerkesztés elemre a Globális fejlécben.

És állítsa be őket az alábbiak szerint

Kattintson a Mentés gombra. És kövesse ugyanazokat a lépéseket, mint a lábléc:

Kattintson a Mentés gombra.

Podcastok/podcast-bejegyzések rövid kódjai #

A podcast megjelenítéséhez használja a következő rövid kódokat: [divi_podcast_recent_podcasts]és[divi_podcast_recent_posts]

Példa rövid kód a podcastok megjelenítéséhez: [divi_podcast_recent_podcasts num="6" cat="" orderby="date" order="DESC"] Példa rövid kód a bejegyzések megjelenítéséhez:[divi_podcast_recent_posts num="4" cat="" columns="4" orderby="date" order="DESC"]

  • num="x"ahol x a megjelenítendő podcast/bejegyzés száma
  • cat="x"ahol x a podcast/bejegyzés kategória egy (!) szolgáltatása. Ekkor megjelennek az ebbe a kategóriába tartozó podcastok. Hagyja üresen a mezőt az összes podcast megjelenítéséhez.
  • columns= x"ahol x a használandó oszlopok száma. Az argumentum 1 és 6 közötti értékeket vesz fel. Ha a mező üresen marad, vagy az argumentum kimarad, alapértelmezés szerint 4 oszlop jelenik meg.

A különböző értékek ezt az értéket egyéni osztályként adják hozzá az oszlophoz.

További információ a rendezési lehetőségekről: https://developer.wordpress.org/reference/classes/wp query/#order-orderby-parameters

11. Stílusútmutató #

Töltse le itt

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDiviDivi Podcast Theme Leirás