Építsd meg a WooCommerce üzlet elrendezését

Written by redzs

2022.01.07.

Kategóriák

Építsd meg a WooCommerce üzlet elrendezését

Bővítmények , WooCommerce Builder

Tanulja meg, hogyan hozhat létre egyéni boltelrendezést a Divi Builder segítségével. A WooCommerce Builder 2.1-től kezdve a bolt oldalát úgy szabhatja személyre, mint még soha.

Mielőtt elkezdenénk, egy nagyon fontos megjegyzést kell szem előtt tartani; a bolt oldala – a WooCommerce Docs szerint – „a termékek bejegyzés típusú archívumának helyőrzője. Előfordulhat, hogy ez másképp jelenik meg, mint a telepítés más oldalai.”

Ennek az oldalnak a háttérből történő szerkesztése problémákat okoz, különösen a termékek keresési eredményoldalával kapcsolatban . Tehát, hogy időt takarítson meg, hagyja üresen ezt az oldalt, és ne adjon hozzá semmit a bolt szerkesztőoldalának tartalmi területéhez a háttérben.

A Divi Library lesz az a hely, ahol egyedi elrendezést készíthet az üzlet oldalához, és nem az üzlet szerkesztő oldalához.

Használjon előre elkészített elrendezést

https://www.youtube.com/embed/4W55BQLbljI?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&wmode=opaque

1- Kínálunk néhány ingyenes fantasztikus elrendezést, amellyel időt takaríthat meg, és azonnal elkezdheti. Akkor töltse le az ingyenes elrendezések itt .

2- Az elrendezések importálásához nyissa meg a Divi Library-t -> kattintson az Importálás és exportálás lehetőségre az oldal tetején -> Importálás fülre, és válassza ki a .json fájlt, amelyet a fenti hivatkozásról letölt.

3- Most lépjen a „Wc Builder” beépülő modul beállítási oldalára -> Archívum és bolt fül -> Shop Oldal elrendezése, és válassza ki a bolt oldalához használni kívánt elrendezést.

Kész!

Készítsen egyedi elrendezést

https://www.youtube.com/embed/67VRHQVQ-lo?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&wmode=opaque

A saját elrendezés elkészítése nagyon egyszerű, akárcsak bármely más Divi elrendezés. Ha nem ismeri a Divi Builder használatát, olvassa el a hivatalos dokumentációt  itt .

Az elrendezést a Divi Libraryben vagy az Archive Builderben készítheti el. Ha a Divi Library-ből szeretnéd elkészíteni, menj a Divi -> Divi Library -> Add New -> Adj nevet, mondjuk a „Shop Layout”-t, és állítsd be a típust elrendezésként. A jobb élmény érdekében használhatja a háttérkészítőt vagy a vizuális építőt.

Ha az archívumkészítőből szeretné elkészíteni az elrendezést, lépjen a Wc Builder -> Archive Builder -> Add New menüpontra.

Az üzlet elrendezéséhez hozzáadandó alapvető elemek:

1- Woo Page cím modul.

Általában az üzlet oldalának címe „Shop”, függetlenül attól, hogy minek nevezi az üzlet oldalát, a Woo Page címmodul úgy fogja megjeleníteni, ahogy van. Ezt a modult nem kell használnia, használhat szöveges modult, és egyéni címet adhat az oldalához.

2- Woo Breadcrumb modul.

A navigációs útvonal modul jelzi az aktuális oldal helyét, általában valami ilyesmi lesz a „Főoldal / Shop”, ez a modul nem szükséges.

3- Woo Notices modul.

Ez egy nagyon fontos modul, amelyet hozzá kell adni minden WooCommerce elrendezéshez, amelyet a WooCommerce Builder beépülő modul segítségével készít. Ez a modul különféle üzeneteket jelenít meg a WooCommerce-től, például amikor egy terméket hozzáadnak a kosárhoz, vagy nincs elegendő készlet egy adott termékből stb.

Ezt a modult bárhová elhelyezheti, de ajánlatos az elrendezés tetejére felvenni, hogy ügyfelei számára nyilvánvaló legyen.

4- Woo Archívum Termékek modul.

Ennek a bolti elrendezésnek a legfontosabb része a terméklista! Ez a Woo Archívum modul gondoskodik az üzlet termékeinek megjelenítéséről rendezési lehetőségekkel, oldalszámozással, oszlopok számával és egyebekkel.

5- Woo Products Search modul.

Ez egy nagyon szép kiegészítése a 2.1-es verzióban található beépülő modulnak, ez a modul keresőmezőt ad az oldalához a termékek kereséséhez, nagyon hasznos, ha rengeteg termékkel rendelkezik, és szeretné megkönnyíteni ügyfelei számára, hogy megtalálják, amit keresnek. Nem kötelező ezt a modult használni, de ez egy jó funkció.

Miután hozzáadta ezeket a modulokat, nyugodtan használhat bármilyen másik Divi beépített modult, az ötletétől függően.

Fejezze be az elrendezés összeállítását, és lépjen a „Wc Builder” beépülő modul beállítási oldalára -> Archívum és bolt fül -> Shop Page Layout, és válassza ki az imént elkészített elrendezést.

Kész!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDiviÉpítsd meg a WooCommerce üzlet elrendezését