FiveM (GTA V) – Hogyan lehet növelni az FPS-t

Written by redzs

2022.03.26.

Kategóriák

Ebben az útmutatóban megtudhatja, hogyan növelheti a FiveM FPS  ét . Kövesse a megadott útmutatót, és tudni fogja, hogy milyen beállításokat kell tennie ehhez. Ezek a beállítások növelik játékaid teljesítményét.

FiveM FPS – ét nagyon egyszerűen és gyorsan növelheti. Csak annyit kell tennie, hogy a FiveM tulajdonságaihoz kattintson a jobb gombbal. Most lépjen a Kompatibilitás szakaszba, és jelölje be a Teljes képernyős optimalizálás letiltása négyzetet .

Most kattintson a Magas DPI beállítások módosítása elemre . Ezután jelölje be a Magas DPI skálázási viselkedés felülírása jelölőnégyzetet, és válassza az Alkalmazás opciót alatta. Ne felejtsen el az Alkalmaz opcióra kattintani.

Most keresse meg a GPU beállításait , és nyissa meg.  

Ezután kattintson a Tallózás lehetőségre, és válassza ki a FiveM-et .

Most lépjen az Opciók menüpontra .

 

Válassza a Nagy teljesítményű beállításokat, majd kattintson a Mentés lehetőségre. 

Változó frissítési gyakoriságot bekapcsolva kell tartania .

Most ismét keresse meg a Játékmód beállításait , és nyissa meg. Kapcsolja be a Játék mód opciót.

Ezt követően az ablak bal oldalán lévő Játéksáv opcióra kell lépnie, és törölnie kell a Nyissa meg a játéksávot ezzel a gombbal a vezérlőn . 

Most lépjen a Futtatás ablakba, és írja be az msconfig parancsot .

Lépjen a Boot szakaszra, majd lépjen a Speciális beállításokra . Válassza a 8 opciót a Processzorok száma alatt . Ne felejtsen el az OK gombra kattintani . 

Most lépjen a Szolgáltatások szakaszba, és jelölje be az ablak alján található Minden Microsoft-szolgáltatás elrejtése jelölőnégyzetet. Most tiltsa le azokat a szolgáltatásokat, amelyekre nincs szüksége, és kattintson az Alkalmaz lehetőségre.

Most keressen egy energiatervet, és nyissa meg.

Nyissa meg az energiagazdálkodási lehetőségeket az ablak tetején, kattintson az Energiagazdálkodási terv létrehozása elemre a bal oldalon, és állítsa be Nagy teljesítményre . Módosítsa a terv nevét Ultimate Performance -ra , és kattintson a Tovább lehetőségre.

Most meg kell keresnie a háttérben futó alkalmazásokat , és meg kell nyitnia.

És kapcsolja ki az Alkalmazások futtatása a háttérben lehetőséget.

Nyissa meg a C meghajtó tulajdonságait , és kattintson a Lemezkarbantartás lehetőségre. Jelölje be az összes jelölőnégyzetet, kivéve a Letöltések lehetőséget, majd érintse meg a Fájlok törlése lehetőséget, miután az OK lehetőségre kattintott .

Most lépjen a számítógép tulajdonságaihoz az ikonra jobb gombbal kattintva. Ezután lépjen a Speciális rendszerbeállításokhoz az ablak bal oldalán.

Itt lépjen a Távoli részre, és törölje a jelet a Távsegítség alatti négyzetből . Ne felejtsen el az Alkalmaz opcióra kattintani. 

Most lépjen a Speciális szakaszba, és kattintson a Beállítások lehetőségre. 

Kattintson az Egyéni lehetőségre , és jelölje be a Miniatűrök megjelenítése ikonok helyett , a Nyitott csúsztatással kombinált jelölőnégyzeteket és a Képernyő-betűkészletek sima széleinek jelölőnégyzeteit. Ne felejtsen el az Alkalmaz opcióra kattintani.

Ezután lépjen a Futtatás ablakba, és adja meg a temp . Ezután törölje az összes fájlt.

Nyissa meg a Futtatás ablakot, és írja be a %temp% értéket . Ezután törölje az összes fájlt itt.

Most kattintson az alábbi linkre a FiveM FPS Boost Pack letöltéséhez.

https://mega.nz/file/TQgEHb5A#ey3pz_7IggpDVoQQQVgXp6E8ZhRKb1hGsvZ0B12e2Zc

Ki kell bontani; erre a célra használhatja a WinRAR-t. Keresse meg a visszaállítási pontot , és nyissa meg. 

Válassza ki a helyi C lemezt , és kattintson a Konfigurálás gombra . Állítsa a Max Usage-t 5%-ra, és kattintson az Alkalmaz opcióra. Most lépjen a Létrehozás lehetőségre, nevezze el RestorePointnak , és kattintson az alábbi Létrehozás lehetőségre.

Most egyenként kell futtatnia az összes Reg fájlt. Lépjen fel a Packs második mappájába, amely a FiveM Low Optimization Config . Ezután kattintson a jobb gombbal a FiveM alkalmazásra, és kattintson a Fájl helyének megnyitása elemre . Most másolja ki a mappát a FiveM Low Optimization Config alkalmazásból, illessze be a FiveM alkalmazásadatok közé , és kattintson a Fájl cseréje gombra . 

Most lépjen az Epic Games alkalmazásba, és lépjen a Beállítások menübe . 

Görgessen le, és ebben az útmutatóban a Grand Theft Auto V -t választotta. Tehát menjen a Packs harmadik mappájába, és másolja ki a parancsot.

Most be kell illesztenie a Grand Theft Auto V alá .

 

Ezután lépjen a Packs utolsó mappájába, és telepítse a RazerCortex-et . 

Miután telepítette, nyissa meg az alkalmazást. Lépjen a Boost részre, és kattintson a Boost Now opcióra.

Most lépjen az FPS részre, és törölje a jelet az FPS-fedvény megjelenítése a játék közben jelölőnégyzetéből . 

Ezután lépjen a System Booster részre, és kattintson a Keresés opcióra.

Telepítse a Packs utolsó mappájának első fájlját . 

Miután letöltötte, nyissa meg az alkalmazást. Lépjen fel a Fájl részre, és kattintson a Beállítások elemre . A bal oldalon van egy Általános lehetőség; csak kattints rá. Ezután jelölje be a Mindig felül jelölőnégyzetet az Általános konfiguráció alatt .

Ezután kattintson a Memória tisztítása opcióra.

Gyere fel az AMD -re . Csak az AMD felhasználók számára készült. 

Most kattintson a három pontra a jobb felső sarokban, és koppintson a Játék hozzáadása elemre . Ezután válassza ki a FiveM-et .

Most a Grafika részben válassza ki az eSport lehetőséget közvetlenül a Grafikai profil után . 

Most állítsa az Élesség beállítást 90%-ra , a Függőleges frissítést pedig Mindig ki értékre . A Speciális részben be kell állítania a Tessellation Mode (Tessellation Mode) beállítást az Alkalmazásbeállítások felülbírálása értékre , a Maximális tesselációs szintet pedig 8x értékre .

Most lépjen a FiveM beállításaihoz .   

Az Interfész részben törölje a jelet a jelölőnégyzetből a jelölőnégyzetből a kezelőfelület sötét témát használjon . És válassza a Ki opciót az Elmosódás csökkentése alatt (alacsonyabb kategóriás rendszerek esetén) .

Most meg kell mennie a játék beállításaihoz .

Gyere fel a Graphics opcióra, amely a bal oldalon található. Most meg kell változtatnia a játék beállításait, az alábbi képeken látható módon.

A többi módosítandó beállítás a Tessellation opció; kapcsolja Ki állásba az Ambient Occlusion alatt . Most kattintson a beállítások végén található Módosítások alkalmazása lehetőségre.

Nyissa meg a bal oldalon található Speciális grafika opciót. És módosítsa a játék speciális grafikai beállításait az alábbi képen látható módon.

Most elkészült, és láthatja a különbséget a játékban. 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Játékok és BeállitásaikFiveM (GTA V) – Hogyan lehet növelni az FPS-t