Szerezzen be egy INGYENES Print Designer Layout Pack csomagot Divi számára

Written by redzs

2022.04.02.

Kategóriák

Szerezzen be egy INGYENES Print Designer Layout Pack csomagot Divi számára

Szia Divi Nation! Köszönjük, hogy csatlakozott hozzánk heti Divi Design Initiative programunk következő részében, ahol minden héten vadonatúj, ingyenes Divi Layout Pack-eket adunk ajándékba tervezőcsapatunktól.Ezúttal a tervezőcsapat elkészített egy gyönyörű Print Designer Layout Pack csomagot, amely segít a következő nyomtatott tervezői webhely rövid időn belüli működésében! Ez az elrendezési csomag a következőket tartalmazza:

–  7 előre elkészített oldalelrendezés , stratégiailag megtervezve bármely nyomtatott tervezői webhelyhez
– Eredeti jogdíjmentes képek
– Plusz, előre megtervezett webhelyelemek nagy gyűjteménye, amelyek bárhol testreszabhatók és újrafelhasználhatók.

Ez az elrendezési csomag minden Divi ügyfele számára INGYENESEN elérhető közvetlenül a Divi belsejében, a  200+ előre elkészített elrendezési csomagból , 1800+ oldaltervből, valamint számtalan webdesign elemből és forrásból álló Divi könyvtárunk legújabb tagjaként.

Nézd meg!

divi elrendezés

Tekintse meg alább a Divi Print
Designer elrendezési csomagot

SZEREZD MEG MÉG MA INGYEN!

https://www.elegantthemes.com/layouts/art-design/print-designer-landing-page/live-demo

Céloldal tervezése

nyomtatott tervező weboldal

TEKINTSE MEG AZ ÉLŐ ELRENDEZÉS BEMUTATÓJÁT

Kezdőlap tervezés

nyomtatott tervező weboldal

TEKINTSE MEG AZ ÉLŐ ELRENDEZÉS BEMUTATÓJÁT

Az oldaltervezésről

nyomtatott tervező weboldal

TEKINTSE MEG AZ ÉLŐ ELRENDEZÉS BEMUTATÓJÁT

Kapcsolat az oldal tervezésével

nyomtatott tervező weboldal

TEKINTSE MEG AZ ÉLŐ ELRENDEZÉS BEMUTATÓJÁT

Blogoldal tervezése

nyomtatott tervező weboldal

TEKINTSE MEG AZ ÉLŐ ELRENDEZÉS BEMUTATÓJÁT

Galéria oldal tervezése

nyomtatott tervező weboldal

TEKINTSE MEG AZ ÉLŐ ELRENDEZÉS BEMUTATÓJÁT

Shop Page Design

nyomtatott tervező weboldal

TEKINTSE MEG AZ ÉLŐ ELRENDEZÉS BEMUTATÓJÁT

Főbb jellemzők

Ha olyan elrendezési csomagot keres, amellyel munkája a reflektorfénybe kerül, érdemes megnéznie a Divi számára készült Print Designer Layout Pack csomagot! Ez az elrendezési csomag lehetővé teszi, hogy a nyomtatási tervek elvégezzék a munkát, miközben letisztult és modern megjelenést és hangulatot kölcsönöz webhelyének. Ezt az elrendezési csomagot kell keresnie bármilyen vizuális webhely létrehozásához!

Élő bemutatók

Kattintson az alábbi linkekre, hogy élő bemutatót tekintsen meg a csomagban található minden egyes elrendezéshez.

  1. Print Designer nyitóoldal (élő bemutató)
  2. Print Designer honlapja (élő bemutató)
  3. Print Designer Az oldalról (élő bemutató)
  4. Designer kapcsolati oldal nyomtatása (élő bemutató)
  5. Print Designer blogoldal (élő bemutató)
  6. Designer Gallery oldal nyomtatása (élő bemutató)
  7. Designer Shop oldal nyomtatása (élő bemutató)

Hozzáférhet ehhez az elrendezéshez
közvetlenül a Divi Builderből

IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁNKRA

A Divi 3.0.99-es verziója óta megtalálhatja és importálhatja a csomagban található elrendezéseket (a Divi ÖSSZES előre elkészített elrendezési csomagjával együtt) közvetlenül a Divi Builderből. Már várnak rád.

Amikor új oldalt ad hozzá a WordPress irányítópultjáról, telepítse a Visual Buildert. A rendszer három választási lehetőséget kínál arra vonatkozóan, hogyan szeretné elkezdeni az oldal felépítését. Válassza az „Előre elkészített elrendezés kiválasztása” lehetőséget.

Az Előre elkészített elrendezések lapon az elrendezési csomagok listájában görgetve könnyen megtalálhatja az új elrendezést. Ha megtalálta az elrendezési csomagot, kattintson rá. Látni fogja a csomagban található összes oldalelrendezést. Válassza ki a használni kívánt oldalelrendezést, majd kattintson a „Használja ezt az elrendezést” gombra.

nyomtatott tervező weboldal

Az új elrendezésekhez bármikor hozzáférhet a Visual Builderben, ha a „Betöltés a könyvtárból” ikonra kattint az oldal beállítási sávjában (plusz szimbólumnak tűnik). A Betöltés a könyvtárból felugró ablakban kiválaszthatja a használni kívánt új elrendezést.

Azonosítás szükséges

Mielőtt letölthetné az előre elkészített elrendezéseket a Divi Library-ból, hitelesítenie kell Elegant Themes előfizetését. Ha már aktiválta a Divi frissítéseit a Divi > Témabeállítások > Frissítések alatt, akkor már hitelesítette az előfizetést, és probléma nélkül hozzáférhet az elrendezésekhez. Ha nem, amikor rákattint egy elrendezés importálására az oldalra, a rendszer megkéri Elegant Themes tagsági felhasználónevének és API-kulcsának megadására.

A felhasználónév és az API-kulcs megadása után azonnali hozzáférést kap az elrendezésekhez. Az API-kulcsot az Elegant Themes webhelyen a tagok alatt találja meg .

Nincsenek licencelési korlátozások

nyomtatott tervező weboldal

Az ezekhez az elrendezésekhez mellékelt fényképeknek nincs engedélyezési korlátozása. Ez azt jelenti, hogy felhasználhatja őket minden kereskedelmi projektjében anélkül, hogy aggódnia kellene a licencdíjak fizetése vagy a fotós beosztása miatt. Használja őket kereskedelmi webhelyein, értékesítse őket Divi gyermektémáiban, vegye fel őket saját Divi elrendezési csomagjaiba, vagy egyszerűen használja őket a blogjában. Tudjuk, hogy milyen kihívást jelent jó fényképeket találni, és milyen zavaró és ijesztő lehet a fényképeket szabályozó licenc. Ezt a problémát szeretnénk megoldani felhasználóinknak.

TÖLTSE LE A FULL RES IMAGE ASSETS-T

Új elrendezési csomagok minden héten!

Reméljük, hogy tetszeni fog ez az elrendezési csomag. Várjuk véleményét az alábbi megjegyzés rovatban. Jövő héten mindenképpen nézzen vissza további elrendezési csomagokért!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDiviSzerezzen be egy INGYENES Print Designer Layout Pack csomagot Divi számára