WordPress Csomagpont beállitás

Written by redzs

2021.12.10.

Kategóriák

WordPress plugin használati útmutató

1. Telepítsd és kapcsold be a bővítményt a WordPress Bővítmények->Új hozzáadása menüpont alatt:

2. Add meg tőlünk kapott API kulcsodat a WooCommerce->Csomagpont menüpontban:

Ugyanebben a menüpontban tudod megadni a Bővítmény további beállításait is, mint a feladó adatai, a csomag alapértelmezett méretei, az alapértelmezett szállítási opció, illetve hogy milyen státuszba kerüljön a rendelés, miután fel lett adva a Deliveoba.

3. A WooCommerce->Rendelések menüben tudod feladni a rendeléseket. Először pipáld ki a feladni kívánt rendeléseket, válaszd ki a szállítás módját, majd kattints a Feladás Csomagponttal gombra:Ha csomag(ok) sikeresen feladásra került(ek), megjelenik a csomag azonosítója a Csomag azonosító oszlopban.FIGYELEM: A csomagok sikeres feladásához fontos, hogy meg legyenek adva minden termék súlya kg-ban!

4. A feladott csomagok címkéit, illetve MPL feladójegyzékeit a már feladott csomagokat kipipálva, majd a Csomagcímke illetve Feladójegyzék gombra kattintva érheted el. Ha tartozik MPL feladójegyzék egy csomaghoz, azt a csomagszám melletti kis ikon mutatja:

A csomagszámra kattintva lekérheted a csomag adatait Deliveo-ból.

5. Ha MPL vagy GLS átvevőhelyre leadott rendeléseket szeretnél Deliveoba küldeni, arra is lehetőséged van. A Csomagpont bővítmény a Szathmári-féle átvevőhely pluginnal képes együttműködni. A Pont plugin beállítása után nincs más teendőd, rögtön tudod küldeni az ezzel feladott csomagokat hozzánk. Itt érheted el:
https://szathmari.hu/wordpress/15-pick-pack-pont-posta-pont-gls-csomagpont-woocommerce-szallitasi-modul

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

n/a
Wordpress TutoriálokSzállitóWordPress Csomagpont beállitás