3 legjobb hangalapú keresési bővítmény a WordPresshez

Written by redzs

2022.07.29.

Kategóriák

Mik azok a WordPress hangalapú keresési beépülő modulok?

A legtöbb látogató úgy navigál a webhelyén, hogy az elemekre kattint, beírja a lekérdezéseket, és más módon vizuálisan interakcióba lép a tartalommal. Egyes felhasználók azonban látássérültek lehetnek, ami miatt nem tudják könnyen végrehajtani ezeket a műveleteket.

A hangalapú keresési beépülő modul segítségével lehetővé teheti a látogatók számára, hogy kizárólag hangjukkal használják webhelyét. Például kereshetnek termékeket az Ön online áruházában , és konkrét tartalmat találhatnak a blogjában.

Valószínűleg már látott hangalapú keresési funkciókat mobileszközén, vagy akár olyan keresőmotorokban, mint a Google:

Google hangalapú keresés.

A hangalapú keresés felbecsülhetetlen értékű lehet a felhasználói élmény (UX) szempontjából. Azok a látogatók, akik egyébként nehezen találják meg és olvassák el az Ön tartalmát, könnyebben navigálhatnak a webhelyén. Ezért nagyobb valószínűséggel fordulnak Önhöz, ha információra, termékre vagy szolgáltatásra van szükségük.

Ezenkívül a webhely elérhetővé tétele okos lépés a keresőoptimalizálás (SEO) szempontjából . Bár a hozzáférhetőség jelenleg nem közvetlen rangsorolási tényező a Google számára, John Mueller keresési tanácsadó hangsúlyozza ennek fontosságát . Valójában a Google Lighthouse eszköze a kisegítő lehetőségek auditálását is tartalmazza, hogy javítsa webhelye minőségét.

Ezenkívül a hangalapú keresési beépülő modulok nem csak a felhasználók számára készültek. Ezen eszközök valamelyikének telepítése segíthet navigálni saját webhelyén, és fejlesztési vagy tervezési célú műveleteket indíthat el. A webhelyhez való „beszéd” képessége jobban felgyorsíthatja a munkafolyamatot, mint az elemekre való fizikai kattintás és a parancsok begépelése.

Végül, a hangalapú keresési bővítmények általában könnyen beállíthatók. Csak néhány beállítást kell megadnia, és webhelye készen áll a figyelésre!

3 legjobb hangalapú keresési bővítmény a WordPresshez

Most nézzük meg a három legjobb hangalapú keresési bővítményt a WordPresshez. Ezeket az eszközöket felhasználóbarát jellegük, általános jellemzőik és testreszabási lehetőségeik alapján értékeltük.

1. WP leggyorsabb webhelykeresés az Expertrectől

WP leggyorsabb webhelykeresés

A WP Fastest Site Search egy fejlett beépülő modul, amely új keresősávot ad webhelyéhez. Különféle funkciókkal rendelkezik, beleértve a hangalapú keresést, a PDF-keresést és a képkeresést. Ezenkívül ez a bővítmény tartalmaz egy automatikus kiegészítést és automatikus javítási funkciót is, amely javítja a látogatók navigációs élményét.

Ezenkívül a WP Fastest Site Search a WooCommerce szolgáltatással működik együtt . Ezért az ügyfelek hangjuk segítségével könnyedén navigálhatnak online áruházában. Egyéni szűrőket és keresési rangsorolási beállításokat is alkalmazhat, amelyek meghatározzák az eredmények megjelenítési sorrendjét.

A WP leggyorsabb webhelykeresésének főbb jellemzői:

 • Lehetővé teszi a látogatók számára, hogy hangjukkal vagy írott szöveggel kereshessenek.
 • Alkalmazzon keresési szűrőket, és jelenítse meg az összes releváns keresési eredményt.
 • Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyetlen keresősávból több webhelyen és aldomainben is kereshessenek.

Expertrec hangkeresés

Vegye figyelembe, hogy a bővítmény használatához regisztrálnia kell egy Expertrec-fiókot . A hangalapú keresési funkció mindig ingyenes, de a 14 napos ingyenes próbaidőszak után a többi keresési szűrő és funkció költséggel jár.

A WP Fastest Site Search az Ön számára készült, ha…

 • Ön egy WooCommerce üzletet üzemeltet.
 • Ingyenes, mégis testreszabható hangvezérlési bővítményt keres.

A WP leggyorsabb webhelykeresési árazása: Az alapbővítmény ingyenes a hangalapú kereséshez. Az egyéb keresési funkciók havi 9 dollártól kezdődnek. További információ a WP leggyorsabb webhelykeresőről . 

2. Virtuális asszisztens

Virtuális asszisztens.

Ha saját webhelye hangalapú vezérlésének és keresésének módját keresi, fontolja meg a Virtual Assistant szolgáltatásba való befektetést . A beépülő modul beállításaival utasíthatja WordPress-webhelyét, hogy görgessen, nyissa meg a hivatkozásokat és lapokat, szúrjon be tartalmat, és keressen különböző elemeket.

A Virtuális Asszisztens a webhely hátsó és elülső oldalán is működik. Bár a beépülő modult elsősorban az Ön számára tervezték, lehetővé teheti az ügyfelek számára, hogy hangjukkal tételeket adjanak WooCommerce kosaraikba. Ezenkívül egyéni JavaScript használatával új funkciókat is hozzáadhat.

A virtuális asszisztens főbb jellemzői:

 • Parancsolja WordPress webhelyének görgetést, felszólalást, keresést, hivatkozások megnyitását stb.
 • Fejlesszen ki korlátlan számú hangutasítást, és szabja testre azokat az Ön igényei szerint.
 • Dolgozzon több nyelven többnyelvű támogatással.

Virtuális asszisztens parancs.

Ne feledje, hogy a Virtuális asszisztenst csak a Google Chrome támogatja. Sajnos a beépülő modul nem működik megfelelően más böngészőkben. Szüksége lesz egy SSL-tanúsítványra is a Virtuális asszisztenshez (és az általános webhelybiztonsághoz!)

A virtuális asszisztens az Ön számára, ha…

 • Hangalapú keresést és vezérlést szeretne használni, miközben saját webhelyén dolgozik.
 • Ön Google Chrome-ot használ.
 • Megvan a költségvetése egy prémium bővítményhez.

Virtuális asszisztens ára: 29 USD hat hónapos frissítéssel. További információ a Virtuális asszisztensről .

3. Voxpow

A Voxpow az egyik legjobb hangalapú keresési bővítmény.

Végül a Voxpow egy beszédfelismerő eszköz, amely gépi tanulási technológiát használ. A beépülő modul beállíthat hangutasításokat, szövegfelolvasást és hangalapú gépelést. Ezenkívül a Voxpow több mint 100 nyelvet és ékezetet támogat, így ideális a nemzetközi közönséggel rendelkező webhelyek számára.

A Voxpow természetes nyelvi feldolgozást használ. Ez a mesterséges intelligencia egy formája, amely a beszélt és írott nyelvet különböző minták szerint érti és értelmezi. Ennek eredményeként olyan adatokat gyűjthet és tekinthet meg a beépülő modulból, amelyek áttekintést nyújtanak a látogatók viselkedéséről és tevékenységeiről a webhelyen.

A Voxpow főbb jellemzői:

 • Állítson be hangalapú keresést és hangutasításokat webhelyén.
 • Tudjon meg többet látogatói viselkedéséről és érzéseiről.
 • Több mint 100 nyelv támogatása webhelyén.

Voxpow beállítások.

A Voxpow segítségével legalább egy nyomkövetőt kell létrehoznia webhelyéhez. A beépülő modul telepítésekor hozzá kell adnia az API-kulcsot és a Tracker kódját a létrehozott nyomkövetőből. A beépülő modul beilleszt egy JavaScript-részletet a webhelyébe, majd keresési eredményeket jelenít meg a Voxpow globális tartalomszolgáltatói hálózatán (CDN) keresztül .

A beépülő modul azonban jelenleg korlátozott jelentési funkciókkal rendelkezik. Azt is vegye figyelembe, hogy ezt a beépülő modult egy ideje nem frissítették, ezért érdemes alaposan tesztelni egy átmeneti környezetben, mielőtt implementálja az élő webhelyére. Ha nem érzi szükségét a WordPress beépülő modul használatának, egyszerűen telepítheti a hangkövetőjüket a webhelyére manuálisan, ha beágyaz egy kódrészletet a HTML-kód törzsébe.

A Voxpow neked való, ha…

Voxpow árképzés: Az alapbővítmény ingyenes. A VoxPow Pro havi 19 euróba kerül (körülbelül 19,84 dollár), és magában foglalja az egyéni keresési üzeneteket, a mentett felhasználói kereséseket és egyebeket. Tudjon meg többet a Voxpow-ról .

Utolsó gondolatok a WordPress hangalapú keresési beépülő moduljairól

A hangalapú keresés funkció segítségével a felhasználók könnyebben navigálhatnak webhelyén. Ez a funkció abban is segíthet, hogy saját webhelyét a háttérből kezelje anélkül, hogy görgetnie kellene és rá kellene kattintania a különböző elemekre.

Összességében a WP Fastest Site Search vitathatatlanul a legjobb hangalapú keresési bővítmény a WordPress számára. Ez a freemium eszköz egy új keresősávot ad webhelyéhez, ahol a látogatók különböző keresési szűrők szerint böngészhetik a tartalmat. Ezenkívül a WP Fastest Site Search a WooCommerce üzletekre van optimalizálva.

Kérdése van a hangalapú keresési beépülő modulokkal kapcsolatban? Tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

n/a
Wordpress Tutoriálok3 legjobb hangalapú keresési bővítmény a WordPresshez