A 10 legjobb WordPress Lead Generation bővítmény 2023-ban

Written by redzs

2023.03.20.

Kategóriák

A 10 legjobb WordPress Lead Generation bővítmény 2023-ban

Mi az a Lead Generation plugin a WordPresshez?

A WordPress potenciális ügyfeleket generáló beépülő modulja egy olyan eszköz, amely segít a felhasználóknak potenciális ügyfeleket szerezni azáltal, hogy felhasználói információkat, például nevet és e-mail-címet szereznek, és potenciális ügyfelekké alakítják őket.

Így egy leadgeneráló beépülő modul segítségével a felhasználók pontosan célzott lead-begyűjtő űrlapokat hozhatnak létre, amelyek segítségével a webhely látogatóit leadekké alakíthatják. A beépülő modul általában számos formát kínál, beleértve az előugró ablakokat, a becsúszásokat vagy a kvízeket. A vállalkozások speciális célzási és szegmentálási funkciókat is használhatnak, hogy konkrétabb közönséget érjenek el.

Összefoglalva, a potenciális ügyfelek generáló bővítménye a WordPresshez értékes eszköz azoknak a felhasználóknak, akik potenciális ügyfeleket szeretnének létrehozni és üzletüket bővíteni szeretnék. Segítségével a vállalkozások pontosan célzott lead-begyűjtő űrlapokat hozhatnak létre, amelyek segítségével a webhely látogatóit potenciális ügyfelekké alakíthatják át, és növelhetik bevételeiket.

A 8 legjobb vezetőgeneráló bővítmény a WordPresshez 2023-ban

A WordPresshez elérhető leadgeneráló bővítmények széles skálája miatt nehéz lehet eldönteni, hogy melyik a megfelelő az Ön számára. Íme néhány népszerű választás, amelyet érdemes megfontolni:

1. FunnelKit

FunnelKit logó

A FunnelKit egy online marketingszakemberek számára készült eszköz, amellyel hatékony és magas konverziót eredményező értékesítési csatornákat hozhatnak létre termékeikhez vagy szolgáltatásaikhoz. Az eszköz számos olyan funkciót kínál, mint például a fogd és vidd oldalkészítők, testreszabható sablonok, osztott tesztelés és elemzés, amelyek segítségével a felhasználók optimalizálhatják értékesítési csatornáikat a maximális leadek elérése érdekében.

integrációjával A FunnelKit és a Divi a felhasználók testreszabott értékesítési csatornákat hozhatnak létre a Divi oldalkészítő segítségével, majd a FunnelKit funkcióival optimalizálhatják azokat potenciális ügyfelek generálására. A felhasználók nyitóoldalakat hozhatnak létre és oldalakat összenyomhatnak , hogy potenciális ügyfeleket generáljanak, majd a FunnelKit megosztott tesztelésével javítsák teljesítményüket.

A FunnelKit főbb jellemzői:

 • Fogd és vidd oldalkészítő
 • Testreszabható sablonok
 • Osztott tesztelés
 • Analitika és nyomon követés

FunnelKit irányítópultja

Ezenkívül a FunnelKit elemzői és nyomon követése értékes betekintést nyújt a felhasználók számára erőfeszítéseik hatékonyságába. Az előrehaladás nyomon követésével és az oldal teljesítményének időbeli nyomon követésével a felhasználók azonosíthatják a fejlesztésre szoruló területeket, és adatvezérelt döntéseket hozhatnak stratégiáik optimalizálása érdekében.

Ezenkívül a FunnelKit lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben lássák, hogyan teljesítenek oldalaik, így gyors változtatásokat hajthatnak végre a konverziós arányuk javítása érdekében.

Legjobb:

A FunnelKit azok számára a legjobb, akik hatékony értékesítési csatornákat szeretnének létrehozni termékeikhez vagy szolgáltatásaikhoz. Azok számára is nagyszerű, akik szeretnék nyomon követni az előrehaladásukat a csatornáikkal, és a maximális konverzióhoz igazodni szeretnének.

Ár: Ingyenes, Pro verzió 99,50 USD/év áron kezdődik

Szerezze be a FunnelKit-et

2. RafflePress

RafflePress WordPress Giveaway Marketing Plugin

A RafflePress egy hatékony WordPress-bővítmény, amelynek célja, hogy segítse a webhelytulajdonosokat sikeres nyereményjátékok és versenyek lebonyolításában. Ideális eszköz a márka körüli izgalom felkeltésére, a közönséggel való kapcsolatfelvételre és a leadek generálására.

Sőt, a RafflePress drag-and-drop ajándékcsomag-készítője segítségével könnyedén készíthet lenyűgöző ajándékokat és versenyeket kódolási ismeretek nélkül. Ezenkívül a felhasználók többféle sablon közül választhatnak, testreszabhatják a designjukat, és olyan bejegyzési lehetőségeket adhatnak hozzá, amelyek illeszkednek a céljaikhoz.

A RafflePress főbb jellemzői:

 • Mobilbarát
 • Verseny csalás elleni védelem
 • Drag-and-drop versenyépítő
 • A közösségi média integrációi
 • E-mail marketing integrációk
 • Speciális követés

RafflePress műszerfal

Ezenkívül a RafflePress olyan e-mail platformokkal is integrálható, mint a Mailchimp, így könnyen bővíthető az e-mail listája, és a verseny résztvevőit előfizetőkké alakíthatja. Ráadásul a fejlett nyomon követéssel a felhasználók valós időben nyomon követhetik versenyeik teljesítményét, és optimalizálhatják stratégiáikat a maximális eredmény érdekében.

Legjobb:

A RafflePress ideális azoknak a webhely-tulajdonosoknak, akik e-mail listáikat szeretnék összeállítani, közönségükkel kapcsolatba lépni, és forgalmat szeretnének irányítani webhelyeikre. Egyszerű felhasználói felülete, közösségi média integrációi és e-mail marketingje kiváló választássá teszik mindazok számára, akik sikeres online versenyeket szeretnének lebonyolítani.

Ha azonban olyan leadgeneráló beépülő modult keres, amely az értékesítési tölcsérek építésére összpontosít, a FunnelKit jobban megfelelhet.

Árazás: Ingyenes. A pro verzió évi 79,00 dollártól kezdődik

Szerezd meg a RafflePresst

3. AffiliateWP

AffiliateWP honlapja, 2023. jan

Az AffliateWP egy fantasztikus leadgeneráló beépülő modul, amely tökéletes olyan webhelyek számára, amelyek az affiliate marketing erejét szeretnék kihasználni az eladások növelése és több potenciális ügyfelek megszerzése érdekében.

Ezzel a beépülő modullal a felhasználók könnyedén hozhatnak létre és kezelhetnek társult programokat WordPress webhelyükön, így a leányvállalatok könnyen reklámozhatják és értékesíthetik termékeiket.

Az AffiliateWP főbb jellemzői:

 • Robusztus nyomkövetés
 • Testreszabási lehetőségek
 • Automatizált leányvállalat regisztráció
 • Email Értesítések
 • Kifizetési naplók

AffiliateWP UI képernyőkép

Az AffiliateWP egyik legjobb tulajdonsága a nyomkövetési képessége, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az affiliate marketingkampányainak nyomon követését és kezelését. Ez a funkció biztosítja, hogy a felhasználók könnyen nyomon követhessék a leányvállalataik felé irányuló ajánlásokat és jutalékfizetéseket, segítve marketing erőfeszítéseiket és több bevételt generálhatnak.

Ezenkívül az AffiliateWP testreszabási lehetőségek széles skáláját kínálja, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy saját igényeikhez igazítsák társult programjukat. Ez a funkció megkönnyíti a személyre szabott társult program létrehozását, amely igazodik a vállalkozás egyedi márkájához és üzeneteihez.

De várj, van még! Az AffiliateWP emellett számos eszközt biztosít a felhasználóknak a leányvállalataik kezeléséhez, ideértve az automatikus partnerregisztrációt, az e-mail értesítéseket és a kifizetési naplókat.

Legjobb:

Az AffiliateWP azoknak a vállalkozásoknak a legmegfelelőbb, amelyek az affiliate marketing erejét szeretnék kihasználni több lead generálására és eladások növelésére.

Ár: 149,50 USD/év

Szerezze be az AffiliateWP-t

4. Thrive Leads

Thrive Leads

A Thrive Leads egy másik nagyszerű lehetőség a WordPress leadgeneráló bővítményéhez. Lehetővé teszi különböző típusú feliratkozási űrlapok létrehozását és testreszabását az e-mail-lista bővítéséhez és a konverziók számának növeléséhez.

Először is, az űrlaptípusok széles skálájához férhet hozzá, beleértve az előugró ablakokat, ragasztószalagokat, tartalmi űrlapokat, becsúsztatható elemeket és egyebeket. Az egyes űrlapokat testreszabhatja egy egyszerű fogd és vidd szerkesztővel, és többféle sablon és forma közül választhat, hogy olyan űrlapot hozzon létre, amely illeszkedik webhelye márkajelzéséhez.

A Thrive Leads főbb jellemzői:

 • Többféle űrlaptípus
 • A/B tesztelés
 • Speciális célzási beállítások
 • E-mail marketing integráció
 • Analitikai jelentések

Thrive Leads építő

A Thrive Leads konverzióközpontú űrlapsablonjai megkönnyítik a felhasználók számára, hogy professzionális megjelenésű űrlapokat hozzanak létre, amelyek arra ösztönzik a látogatókat, hogy feliratkozzanak e-mail listáikra. Az A/B tesztelési funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző űrlapterveket teszteljenek, és felajánlja, hogy meghatározzák, melyek teljesítenek a legjobban.

Egy másik nagyszerű funkció a rendelkezésre álló fejlett célzási lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olyan tényezők alapján mutassák meg űrlapjaikat bizonyos látogatóknak, mint például a tartózkodási helyük, a webhelyen való viselkedésük stb.

Legjobb:

A Thrive Leads a legalkalmasabb azoknak a webhely-tulajdonosoknak, akik komolyan gondolják e-mail-lista bővítését és webhelyük konverziós arányának javítását.

Ár: 299 USD/év

Szerezzen Thrive Leadeket

5. Kvíz és felmérés mester

Kvíz és felmérés fő szalaghirdetés

A Quiz And Survey Master egy magasan értékelt WordPress-bővítmény, amelyet arra terveztek, hogy segítse a felhasználókat olyan lebilincselő kvízek és felmérések elkészítésében, amelyek segíthetnek potenciális ügyfelek létrehozásában és közönségük elköteleződésében. Ezenkívül hihetetlenül könnyen használható, és rengeteg kérdéstípust tartalmaz, amelyek könnyen beilleszthetők bármely webhelybe.

A kvíz és a felmérés főbb jellemzői:

 • Testreszabható kvíz- és felmérési lehetőségek
 • Feltételes logika kvízekhez és felmérésekhez
 • Integráció a népszerű e-mail marketing eszközökkel

Kezdésként a Quiz and Survey Master lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kvízeket készítsenek, hogy értékes betekintést nyerhessenek közönségük preferenciáiba. Ezenkívül ez a beépülő modul a kérdéstípusok széles skáláját kínálja, például feleletválasztós, nyílt végű és igaz vagy hamis, megkönnyítve a vállalkozások számára a releváns információk megszerzését.

A felmérések és kvízkészítés funkciói mellett a Quiz and Survey Master lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, hogy testreszabják kvízeik és felméréseik kialakítását, hogy azok megfeleljenek a márkájuk esztétikájának. Ezt előre elkészített témák vagy a bővítményhez tartozó drag-and-drop építő segítségével teszi lehetővé.

Legjobb:

A Quiz and Survey Master azoknak a felhasználóknak a legalkalmasabb, akik szeretnék megszólítani közönségüket, és vetélkedőkön és felméréseken keresztül érdeklődőket generálni. Az OptinMonster és a Thrive Leads nagyszerű alternatíva azoknak a felhasználóknak, akik jobban szeretnének összpontosítani a felugró ablakokra és a feliratkozási űrlapokra.

Árazás: Ingyenes, prémium licencekkel évi 129,00 USD-tól.

Szerezze be a kvíz és felmérés mesterét

6. Tidio

Tidio logó

A Tidio egy nagyszerű élő chat-bővítmény , amely hatékony eszköz lehet a leadek generálására és a WordPress-üzletág bővítésére. A chatbot mellett a Tidio e-mail marketing szolgáltatásokat is kínál, hogy segítse a felhasználókat, hogy a súgócsevegéseket potenciális értékesítési lehetőségekké alakítsák.

A Tidio főbb jellemzői:

 • Chatbox widget
 • Eszközök az e-mail marketinghez
 • Tekintse meg a felhasználók által megtekintett oldalak listáját

 A Tidio testreszabható csevegőmodulja

A márkaépítési erőfeszítések további támogatása érdekében a bővítmény számos testreszabási lehetőséget kínál a csevegőablakokhoz. Ezenkívül több mint 200 nyelvet támogat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kommunikáljanak a globális közönséggel.

Ezenkívül az integrált e-mail marketing lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék azokat a felhasználókat, akik elhagyták a webhelyet, így lehetőség nyílik a potenciális ügyfelek további támogatására és a konverzió felé irányítására.

Legjobb:

A Tidio kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik élő chaten és e-mailes marketingen keresztül keresnek leadeket. Nevezetesen számos testreszabási lehetőséget kínál a csevegőablakoknak a márkához való igazítására, és több mint 200 nyelvet támogat, így ideális megoldást jelent a globális közönség eléréséhez.

Árazás: Ingyenes. A pro verzió évi 15,83 dollárról indul

Szerezd meg Tidiót

7. Bloom

Bloom banner

A Bloom egy intuitív WordPress e-mail lista-építő beépülő modul, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén létrehozzanak feliratkozási űrlapokat és előugró ablakokat, hogy e-mail címeket gyűjtsenek, és kibővítsék e-mail listáikat a potenciális ügyfelek generálásához. A bővítmény számos testreszabási lehetőséget kínál, és kompatibilis a legnépszerűbb e-mail marketing platformokkal.

A Divi által kifejlesztett robusztus bővítmény, amely számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók szemet gyönyörködtető e-mail-jelentkezési űrlapokat hozhatnak létre.

A Bloom by Elegant Themes főbb jellemzői:

 • Feliratkozási űrlapok és előugró ablakok széles választéka közül választhat
 • Lehetőség a feliratkozási űrlapok és előugró ablakok kialakításának és elrendezésének testreszabására
 • Integráció népszerű e-mail marketing platformokkal

A Bloom beépülő modul sablonkönyvtára.

A Bloom segítségével a felhasználók egyszerűen létrehozhatnak feliratkozási űrlapokat, beleértve az előugró ablakokat, beugró ablakokat és widgeteket, és testreszabhatják azokat a márkájuknak megfelelően. A beépülő modul célzott megjelenítési beállításokat is lehetővé tesz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a webhelyen tanúsított viselkedésük alapján feliratkozási űrlapokat jelenítsenek meg bizonyos felhasználóknak.

Ezenkívül több mint 20 e-mail marketingplatformmal is integrálható, köztük a Mailchimp, az Aweber és a Constant Contact, így egyszerűvé téve az e-mail listák kezelését és a kampányok automatizálását.

Legjobb:

A Bloom a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik e-mail-listájukat szeretnék bővíteni, és lenyűgöző látványvilággal növelni a konverziók számát. Ezenkívül különösen hasznos azok számára, akik nagymértékben testreszabható és célzott e-mail-jelentkezési űrlapokat szeretnének létrehozni.

Ár: ingyenes az elegáns témákkal, évi 89,00 USD-tól

Szerezd meg Bloomot

8. OptinMonster

OptinMonster banner

Az OptinMonster egy robusztus WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi e-mail-bejelentkezési űrlapok, előugró ablakok és egyéb kampányok létrehozását és kezelését az érdeklődők generálásának elősegítése érdekében.

Az űrlapkészítő megkönnyíti az űrlapok létrehozását és testreszabását, a célzás, valamint az A/B tesztelési és elemzőeszközök pedig segítenek optimalizálni kampányait és javítani az eredményeket.

Az OptinMonster főbb jellemzői:

 • Fogd és vidd űrlapkészítő
 • Hatékony célzási és személyre szabási lehetőségek
 • Analitikai eszközök a teljesítmény nyomon követésére

OptinMonster beállításai

Először is, a beépülő modul drag and drop űrlapkészítője, valamint elemző eszközei megkönnyítik a használatát. Ezenkívül az OptinMonster robusztus célzási és személyre szabási lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző üzeneteket jelenítsen meg a felhasználóknak viselkedésük, helyük és egyéb tényezők alapján.

Ezenkívül ez a funkció különösen figyelemre méltó, mivel segít kapcsolatba lépni a közönséggel, és hatékonyabbá teszi marketing tevékenységét.

Legjobb:

Az OptinMonster ideális azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék bővíteni e-mail-listájukat és javítani a konverziós arányukat. Hatékony funkciói és testreszabási lehetőségei népszerűvé teszik a marketingszakemberek és a webhelytulajdonosok körében.

Ár: $9/hó

Szerezze be az OptinMonstert

9. WPForms

WPForms banner

A WPForms egy hihetetlenül népszerű űrlapépítő bővítmény a WordPresshez, amely funkciók széles skáláját kínálja felhasználóinak. A WPForms használatával minden nehézség nélkül készíthet egyéni felméréseket, amelyeket automatikusan generált jelentések és grafikonok segítségével elemezhet. Nem csak ez, hanem meg is oszthatja ezeket a grafikonokat különböző közösségi média platformokon, hogy vonzerőt szerezzen.

Sőt, annak ellenére, hogy rengeteg funkcióval rendelkezik, a bővítmény ára meglehetősen ésszerű.

A WPForms főbb jellemzői:

 • Testreszabható űrlapok és felmérések
 • Az elveszett vezetékek visszaszerzése
 • Feltételes logika
 • A felhasználók fájlokat tölthetnek fel az űrlapokra

Feltételes logikai formák

A WPForms másik kulcsfontosságú tulajdonsága, hogy integrálja a különféle külső felektől származó eszközöket, például a PayPal-t, a Stripe-ot és a Mailchimp-et, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen fogadjanak kifizetéseket, gyűjtsenek adományokat és kezeljék e-mail listáikat.

Legjobb:

A WPForms a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik egyéni űrlapokat, felméréseket és kérdőíveket szeretnének létrehozni WordPress-webhelyeiken.

Ár: 49,50 USD/év

Szerezze be a WPForms-t

10. Kattintson a WooCommerce elemre

WooCommerce Google Ads Marketing – Kliken

A Kliken WooCommerce egy marketingbővítmény, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy segítse az e-kereskedelmi vállalkozásokat online láthatóságuk növelésében, több ügyfelet vonzani és növelni az eladásokat.

Az egykattintásos telepítési és beállítási folyamattal könnyedén elkezdheti a Kliken vezetőgeneráló erőfeszítéseit. Ezenkívül a beépülő modul integrálható olyan népszerű hirdetési platformokkal, mint a Google, a Facebook és az Instagram, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy olyan hirdetéseket hozzanak létre és kezeljenek, amelyek hatékonyan megcélozzák a potenciális ügyfeleket.

A Kliken WooCommerce legfontosabb jellemzői:

 • Beállítás egy kattintással
 • Integráció a Google, Facebook és Instagram hirdetésekkel
 • Dinamikus újracélzás
 • Automatizált terméktakarmány-optimalizálás
 • Valós idejű teljesítményjelentés

Kattintson a beállítási oldalra

Ezenkívül a Kliken WooCommerce dinamikus újracélzást kínál, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy megcélozzák azokat a látogatókat, akik korábban érdeklődést mutattak termékeik iránt. Ezzel a vállalkozások a webhely látogatóit vásárlókká alakíthatják, ami magasabb értékesítést és bevételt eredményez.

Ezenkívül az automatizált termékcsatorna biztosítja, hogy a vállalkozás termékei pontosan megjelenjenek a hirdetési kampányokban, így időt takaríthat meg és kiküszöbölheti a hibákat. Ez a funkció különösen hasznos a nagy termékkatalógusokkal rendelkező vállalkozások számára.

Legjobb:

A Kliken WooCommerce ideális az e-kereskedelmi vállalkozások számára, akik szeretnék optimalizálni online marketingkampányaikat, és több leadet szeretnének generálni.

Árazás: Ingyenes. A profi verzió havi 20,00 USD-tól kezdődik

Töltse le a Click WooCommerce-t

Végső összehasonlítás

Csatlakoztat Ár Ingyenes lehetőség
? FunnelKit 99,50 dollár évente ✔️ Látogatás
? RafflePress 79,00 dollár évente ✔️ Látogatás
? AffiliateWP 149,50 dollár évente Látogatás
4 Thrive Leads 299,00 dollár évente Látogatás
5 Kvíz és felmérés mester 129,00 dollár évente ✔️ Látogatás
6 Tidio 15,83 dollár évente ✔️ Látogatás
7 Virágzás 89,00 dollár évente Látogatás
8 OptinMonster 9,00 USD havonta Látogatás
9 WPForms 49,50 dollár évente Látogatás
10 Kattintson a WooCommerce elemre 20,00 USD havonta ✔️ Látogatás

Melyik a legjobb leadgeneráló beépülő modul a WordPresshez?

Összefoglalva, a legjobb leadgeneráló bővítmény kiválasztása a WordPresshez kritikus fontosságú minden olyan vállalkozás számára, amely bővíteni szeretné ügyfélbázisát. A rendelkezésre álló számos lehetőség miatt nehéz lehet kiválasztani az igényeinek megfelelő bővítményt. Ha azonban gondosan mérlegeli céljait és követelményeit, megtalálhatja azt a beépülő modult, amely megfelel a költségvetésének, és maximalizálja a potenciális leadeket.

Az egyik legnépszerűbb lehetőség az OptinMonster , amely funkciók és testreszabások széles skáláját kínálja az érdeklődők generálására irányuló erőfeszítéseinek növelése érdekében.

Alternatív megoldásként a Thrive Leads egy másik hatékony lehetőség, amely A/B tesztelést és kiterjedt célzási lehetőségeket kínál a lead-generáló kampányok optimalizálásához. Emellett lenyűgöző dizájnválasztékkal is büszkélkedhet, hogy fokozza a lead-generálási erőfeszítéseket.

Végső soron a WordPress legjobb leadgeneráló bővítménye az Ön egyedi igényeitől és költségvetésétől függ. A lehetőségek kutatásával és a különböző beépülő modulok tesztelésével megtalálhatja a megfelelő megoldást vállalkozása növekedéséhez és sikeréhez.

További bővítményekre van szüksége? Tekintse meg cikkünket a legjobb WordPress podcast-bővítményekről .

Kiemelt kép az astel design/shutterstock.com webhelyen

Közzététel: Ha a bejegyzésben található linkekre kattintás után vásárol valamit, jutalékot kaphatunk. Ez segít az ingyenes tartalom és a nagyszerű források áramlásában. Köszönet a támogatásért!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDiviA 10 legjobb WordPress Lead Generation bővítmény 2023-ban