Build Products Search Layout

Written by redzs

2022.01.07.

Kategóriák

Build Products Search Layout

Bővítmények , WooCommerce Builder

Tanulja meg, hogyan hozhat létre termékkereső elrendezést a Divi Builder segítségével. A WooCommerce Builder 2.1-től kezdve a termékkereső oldalt úgy szabhatja testre, mint még soha. A keresőoldal felelős a termékek – nem bejegyzések vagy oldalak – keresési eredményeinek megjelenítéséért. A WooCommerce saját Termékkereső widgettel rendelkezik, amelyet az oldalsávban kell használni, de csúnyán néz ki! Maga a keresőoldal pedig nagyon egyszerű, mindenféle elegancia nélkül.

Mielőtt elkezdenénk, egy nagyon fontos megjegyzést kell szem előtt tartani; a bolt oldala – a WooCommerce Docs szerint – „a termékek bejegyzés típusú archívumának helyőrzője. Előfordulhat, hogy ez másképp jelenik meg, mint a telepítés más oldalai.”

Ennek az oldalnak a háttérből történő szerkesztése problémákat okoz, különösen a termékek keresési eredményoldalával kapcsolatban . Tehát, hogy időt takarítson meg, hagyja üresen ezt az oldalt, és ne adjon hozzá semmit a bolt szerkesztőoldalának tartalmi területéhez a háttérben.

A Divi Library lesz az a hely, ahol egyedi elrendezést készíthet az üzlet oldalához, és nem az üzlet szerkesztő oldalához. Olvassa el ezt a bemutatót az üzlet oldalelrendezésének felépítéséről .

 

Használjon előre elkészített elrendezést

https://www.youtube.com/embed/l4Mtgtrrn0E?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&wmode=opaque

1- Kínálunk néhány ingyenes fantasztikus elrendezést, amellyel időt takaríthat meg, és azonnal elkezdheti. Akkor töltse le az ingyenes elrendezések itt .

2- Az elrendezések importálásához nyissa meg a Divi Library-t -> kattintson az Importálás és exportálás lehetőségre az oldal tetején -> Importálás fülre, és válassza ki a .json fájlt, amelyet a fenti hivatkozásról letölt.

3- Most lépjen a „Wc Builder” beépülő modul beállítási oldalára -> Archívum és bolt fül -> Keresési oldal elrendezése, és válassza ki a keresési eredményoldalon használni kívánt elrendezést.

Kész!

Készítsen egyedi elrendezést

https://www.youtube.com/embed/6D7r5SawoeU?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&wmode=opaque

A saját elrendezés elkészítése nagyon egyszerű, akárcsak bármely más Divi elrendezés, ha nem ismeri a Divi Builder használatát, olvassa el a hivatalos dokumentációt  itt .

Az elrendezést a Divi Libraryben vagy az Archive Builderben készítheti el. Ha a Divi Library-ból szeretné elkészíteni, menjen a Divi -> Divi Library -> Add New -> Adja meg a kívánt nevet, mondjuk a „Termékkereső elrendezése”, és adja meg a típust elrendezésként. A jobb élmény érdekében használhatja a háttérkészítőt vagy a vizuális építőt.

Ha az archívumkészítőből szeretné elkészíteni az elrendezést, lépjen a Wc Builder -> Archive Builder -> Add New menüpontra.

A keresési elrendezéshez hozzáadandó alapvető elemek:

1- Woo Page cím modul.

Általában a keresési eredmények oldalának címe „ Keresési eredmények:’keresési kifejezés ” , a Woo Oldal címe modul úgy jeleníti meg, ahogy van. Ezt a modult nem kell használnia, használhat szöveges modult, és egyéni címet adhat az oldalához.

2- Woo Breadcrumb modul.

A navigációs útvonal modul jelzi az aktuális oldal helyét, általában valami ilyesmi lesz: „Főoldal / Vásárlás / Keresési eredmények a „keresett kifejezésre” – ez a modul nem szükséges.

3- Woo Notices modul.

Ez egy nagyon fontos modul, amelyet a WooCommerce Builder beépülő modul használatával elkészített minden WooCommerce-elrendezésbe bele kell foglalni. Ez a modul különféle üzeneteket jelenít meg a WooCommerce-től, például amikor egy terméket hozzáadnak a kosárhoz, vagy nincs elegendő készlet egy adott termékből stb.

Ezt a modult bárhová elhelyezheti, de ajánlatos az elrendezés tetejére felvenni, hogy ügyfelei számára nyilvánvaló legyen.

4- Woo Archívum Termékek modul.

Ennek az elrendezésnek a legfontosabb része a használt keresőkifejezésen alapuló terméklista, a Woo Archívum modul gondoskodik a termékek megjelenítéséről rendezési lehetőségekkel, oldalszámozással, oszlopszámmal stb.

5- Woo Products Search modul.

Célszerű ezt a modult hozzáadni a keresőoldalhoz, hogy ügyfelei újra kereshessenek a termékekre, ha nem találták meg azt, amit keresnek.

A modulok hozzáadása után nyugodtan használhat bármilyen másik Divi beépített modult a tervezési ötletétől függően.

Fejezze be az elrendezés elkészítését, és lépjen a „Wc Builder” beépülő modul beállítási oldalára -> Archívum és bolt lap -> Keresés az oldalelrendezésben, és válassza ki az imént elkészített elrendezést.

Kész!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDiviBuild Products Search Layout