Hogyan szabhatja testre a sikerműveletet a Divi Email Optin űrlapján

Written by redzs

2022.03.13.

Kategóriák

Hogyan szabhatja testre a sikerműveletet a Divi Email Optin űrlapján

Az, hogy mi történik, amikor a látogatók feliratkoznak az e-mailjére, fontos interakció, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak. A Divi tájékoztatja, hogy az előfizetés alapértelmezés szerint sikeres volt, de ezt még tovább tudjuk szabni. A Divi sikerüzenetének létrehozása és testreszabása egyszerű az e-mail optin modul segítségével. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan! Megvizsgáljuk az alternatívát is, és meglátunk néhány tippet egy nagyszerű Divi sikerüzenet létrehozásához.

Kezdjük el.

Előnézet

Először is nézzük meg, hogyan fog megjelenni a Divi sikerüzenetünk asztali számítógépeken és telefonokon.

Asztali

Telefon

Divi sikerüzenet terület

A Divi sikerüzenet területének megtalálásához az e-mail optin modulon belül először nyissa meg a modul beállításait a szürke fogaskerék ikonra kattintva , amely akkor jelenik meg, amikor az egérmutatót a modul fölé viszi.

Divi sikerüzenet terület

A modul beállításai a Tartalom lapra nyílnak. Itt találja a szöveg, az e-mail fiók, a mezők, a sikeres művelet, a levélszemét elleni védelem, a hivatkozás, a háttér és a rendszergazdai címke beállításait.

Divi sikerüzenet terület

Görgessen le a Sikerművelethez . Itt két alapértelmezett beállítást fog látni: Művelet és Üzenet. A művelet az e-mail űrlap elküldése után történik. Az Action egy legördülő menüvel rendelkezik, ahol kiválaszthatja, hogy megjelenít-e egy üzenetet, vagy átirányítsa a felhasználót egy másik URL-re. Az Üzenet egy mező, amelybe beírhatja a művelet elindítása után megjelenő szöveget.

Divi sikerüzenet terület

Divi sikerüzenet megjelenítése

Az Üzenet megjelenítése az alapértelmezett sikeres művelet, így nem kell módosítanunk a művelet beállításait. Továbbléphetünk az Üzenet mezőre . Egyéni üzenet megjelenítéséhez egyszerűen írja be a szöveget az Üzenet mezőbe. Az alapértelmezett üzenet a Siker! Ez megjelenik, hacsak nem ír be új üzenetet a mezőbe.

Divi sikerüzenet megjelenítése

Mostantól, amikor valaki feliratkozik az Ön e-mailjére, a mezők és az űrlap gombja helyébe a sikerüzenet kerül. Az űrlap a szokásos módon továbbra is tartalmazza a címet és a leírást, ahogy az az alábbi példában is látható.

Divi sikerüzenet megjelenítése

Alternatív lehetőség: Átirányítás egyéni URL-re

Ahelyett, hogy üzenetet jelenítene meg, lehetősége van átirányítani a felhasználót egy új oldalra. Ez az új oldal bármit tartalmazhat, amit szeretne, például CTA-t, ingyenes letöltést, információkat, részletes üdvözlő üzenetet stb. Az aktiváláshoz válassza ki a Művelet legördülő listát, és kattintson az Átirányítás egyéni URL-re lehetőségre .

 • Művelet: Átirányítás egyéni URL-re

Átirányítás egyéni URL-re

Ha kiválasztja az átirányítást egy egyéni URL-re, egy másik lehetőség nyílik meg. Tartalmaz egy mezőt, amelybe be kell írni az URL -t, és egy sor négyzetet, amelyekkel ellenőrizheti, hogy kiválaszthatja az átirányításban szereplő adatokat. Amint a felhasználó elküldi az űrlapot, a rendszer automatikusan átirányítja az Ön által megadott URL-re.

Átirányítás egyéni URL-re

A Divi sikerüzenetének stílusa

Ha az Üzenet megjelenítése lehetőséget választja, az üzenet stílusát az e-mail optin modulban található Divi stíluseszközök segítségével módosíthatja. Példánkban a Divi-n belül elérhető ingyenes Stone Factory Layout Pack e- mail-választási szakaszát fogom használni . Ennek a szakasznak a címe és leírása szöveges modulokkal készült. A címben szereplő beállításokat fogjuk használni.

A Divi sikerüzenetének stílusa

Íme egy pillantás az ehhez az elrendezéshez megjelenített Divi sikerüzenetére. Ez az alapértelmezett üzenet és stílus.

A Divi sikerüzenetének stílusa

Egyedi Divi sikerüzenetet adunk hozzá, és az ebből az elrendezésből származó tervezési utasításokkal stílusozzuk.

Adjon hozzá egyéni Divi sikerüzenetet

Először is cseréljük le az alapértelmezett üzenetet egy sajátunkra. Nyissa meg az optin modul beállításait , görgessen le a Sikeres művelethez , és írja be a szöveget az Üzenet mezőbe . Belépek Köszönöm a feliratkozást!

 • Üzenet: Köszönjük a feliratkozást!

Adjon hozzá egyéni Divi sikerüzenetet

Adja hozzá a Divi sikerüzenet stílusát

Ezután válassza ki a Tervezés lapot , és görgessen le az Eredmény üzenet szövege részhez . Az összes stílus ebben a részben történik. Nem fogjuk látni a Divi sikerüzenetét, ahogyan stílusozzuk, mert a modul megjeleníti az e-mail űrlapot a tervezési folyamat során.

Módosítsa a betűtípust DM Serif Display-re, a Style-t dőltre, a színt pedig #a77b51-re.

 • Betűtípus: DM Serif Display
 • Stílus: Dőlt
 • Szín: #a77b51

Adja hozzá a Divi sikerüzenet stílusát

Ezután vigye az egérmutatót az Eredmény üzenet szövegének mérete fölé, és válassza ki a táblagép ikonját. Válassza az Asztal lapot, és módosítsa a Méretet 48 képpontra. Válassza ki a Táblagép lapot, és állítsa 32 képpontra. Válassza a Telefon lapot, és módosítsa 20 képpontra. Végül állítsa a Vonalmagasságot 1,4 em-re. Az extra sormagasság némi helyet hagy az üzenetnek a sorok között, hogy könnyebben olvasható legyen. Végül zárja be az e-mail optin beállításokat, és mentse el az oldalt.

 • Méret: Asztali 48px, Táblagép 32px, Telefon 20px
 • Vonal magasság: 1,4 em

Adjon hozzá egyéni Divi sikerüzenetet
Íme az űrlap a Divi sikerüzenetével.

Nagyszerű Divi-sikerüzenet megalkotása

Ezután nézzünk meg néhány tippet a sikerüzenet javítására. Fontos, hogy legyen egyértelmű feliratkozási sikeres üzenet, hogy a felhasználók tudják, hogy az e-mail űrlap működött. Ennek az egyszerű üzenetnek nem kell sok információt adnia. Ezt a bevezető e-mailre, az e-mail optin űrlap körül megadott információkra vagy egy olyan oldalra lehet hagyni, amelyre átirányítja őket, ha ezt a lehetőséget használja a sikerüzenet helyett.

A Divi sikerüzenetének csak egyszerű visszajelzést kell adnia arról, hogy az előfizetés sikeres volt, és e-maileket fognak kapni Öntől. Ezt szem előtt tartva, íme néhány tipp a Divi sikerüzenete elkészítéséhez.

Divi sikerüzenet tippek

Vegye figyelembe az ügyfelek viselkedését és pszichológiáját. Tekintse a sikerüzenetet egy mikrointerakcióból származó visszajelzésnek. Ez segíthet humanizálni a márkáját. Hozd létre az üzenetet a márkád szem előtt tartásával.

Ne feledje, hogy az e-mailes választási sikerüzenet azt jelenti, hogy interakcióba lép az olvasóival. Használja az üzenetet, hogy jó interakciót biztosítson előfizetőivel. Legyen professzionális és a márkához tartozó. Használja ezt a lehetőséget, hogy elmondja nekik, hogy értékeli őket.

Koncentrálj az üzenet céljára. Ne komplikáld túl. Ne írj egy bekezdést, csak néhány szót. Használjon informatív szavakat, amelyek értelmet adnak a helyzetnek. Egy egyszerű Köszönet vagy Feliratkozás jobb, mint valami, ami nem írja le a történteket, például Megtette vagy Igen !

A jó választások közé tartozik:

 • Kösz!
 • Köszönöm!
 • Köszönjük feliratkozását
 • Feliratkozott
 • Üdvözöljük!
 • Siker!
 • Kösz! Az első e-mail hamarosan megérkezik!
 • Siker! Kérjük, ellenőrizze beérkező leveleit
 • Köszönjük a feliratkozást!
 • Az előfizetés sikeres!

Használja az üzenet opciót, hacsak nem egy egyszerű üzenetnél többet kell megadnia. Ne használja az URL-átirányítást csak köszönetnyilvánításra.

Stílusosítsa az üzenetet úgy, hogy az illeszkedjen webhelyéhez. Arra is ügyeljen, hogy mobilbarát legyen. Az üzenetnek úgy kell kinéznie és éreznie, mintha a webhelye élményének része lenne, és minden eszközön jól kell működnie.

Eredmények

Íme, nézzük meg, hogyan néz ki Divi sikerüzenetünk asztali számítógépeken és telefonokon.

Asztali

Telefon

Befejező gondolatok

Így nézzük meg, hogyan szabhatja testre a Divi sikerüzenetét a Divi e-mail optin moduljában. A sikerüzenet alapértelmezés szerint engedélyezve van, és a modulnak van egy alapértelmezett üzenete, de továbbra is érdemes személyre szabni, hogy megfeleljen a márkának. A sikerüzenet testreszabásának további lépése javíthatja a látogatói benyomást a webhelyről és a márkáról. Testreszabása egyszerű az e-mail modul eszközeivel.

Szeretnénk hallani önről. Személyre szabta a sikert a Divi e-mail űrlapon? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

n/a
Wordpress TutoriálokDiviHogyan szabhatja testre a sikerműveletet a Divi Email Optin űrlapján