Oldalkészítő mindenhol

Written by redzs

2022.01.06.

Kategóriák

Oldalkészítő mindenhol

A Page Builder Everywhere új és izgalmas helyekre hozza el a Divi Builder rendkívüli erejét. Már nem csak bejegyzéseknél, oldalakon és bizonyos egyéni bejegyzéstípusoknál támogatott: bárhová kerül a szöveg, a Divi megy!

Változtassa az oldalkészítőt webhelykészítővé #

A Page Builder Everywhere segítségével bármilyen, a Divi könyvtárba mentett tervet felhasználhat olyan területeken, amelyek korábban nem voltak elérhetők vagy szerkeszthetők jelentős kódmódosítás nélkül. Az új, egyedi fejlesztésű fejlécek, láblécek és oldalsávok csak a kezdet!

A legfelhasználóbarátabb elrendezésű befecskendező a Divi # számára

A Page Builder Everywhere egyedi, widget-alapú felhasználói felülete gyerekjátékká teszi a Divi Layouts használatát új helyeken: Válassza ki a kívánt dizájnt, válassza ki, hová helyezze, és kész! Ez tényleg ilyen egyszerű.

Bemutatjuk a Divi beszúrógombot #

Amellett, hogy támogatja a Divi Buildert a nem szerkeszthető területeken, a Page Builder Everywhere lehetővé teszi a Divi Layouts használatát bárhol, amely támogatja a szöveget, beleértve a WordPress-t, harmadik féltől származó beépülő modulokat és még más Divi modulokat is!

Bemutatkozik a Főtartalom cseréje „oldalsáv”? #

Hosszú magyarázat helyett nézze meg ezt a videót:

Látogassa meg a Page Builder Everywhere beépülő modul termékoldalát itt

Ne feledje: Ahhoz, hogy a Page Builder Everywhere beépülő modul működjön, rendelkeznie kell Divi-vel az Elegant Themes alkalmazásból. Ha nincs meg akkor vásároljunk itt . Ha megvan, kérjük, telepítse a saját üzemeltetésű WordPress webhelyére.

Követelmények #

 • Saját hosztolt WordPress telepítés
 • Divi téma az Elegant Themes által
 • PHP 7.2 vagy újabb verzió
 • memória _ limit 128M
 • posta _ max _ mérete 64M
 • max _ végrehajtási _ idő 180
 • feltölteni _ max _ fájlméret 64M
 • max _ bemeneti _ idő 180
 • max _ bemenet _ vars 5000
 • MySQL 5.6 vagy újabb verzió VAGY MariaDB 10.0 vagy újabb verzió.
 • HTTPS támogatás
 • Nginx vagy Apache mod _ rewrite modullal

Telepítés #

Kérjük, töltse fel a Page Builder Everywhere beépülő modult saját üzemeltetésű WordPress-webhelyére. Győződjön meg arról, hogy a Divi téma már telepítve van és aktiválva van. Keresse meg a Plugins >> menüpontot, és kattintson az „Új hozzáadása” gombra. Amikor a Beépülő modulok hozzáadása oldal betöltődik, kattintson a „Bővítmény feltöltése” gombra.

Válassza ki a letöltött .zip archívumot, majd kattintson a „Telepítés most” gombra.

Amikor a sikeres oldal betöltődik, kattintson a „Plugin aktiválása” gombra.

A beépülő modul betöltődik és aktív, a telepítés utolsó lépése a Licenckulcs regisztrálása.

Írja engedély kulcs #

A beépülő modul aktiválása után el kell érnie a Licenckulcs információs oldalát a licencelési párbeszédpanel megjelenítéséhez. Írja be a licenckulcsot, majd nyomja meg a „Folytatás” gombot.

Elrendezés létrehozása #

A PBE úgy működik, hogy elrendezéseket ad hozzá a Divi Library-ból az általa létrehozott 5 új widget-területhez, ezért először tanulja meg, hogyan hozhat létre elrendezést a Könyvtárban. Keresse meg a Divi >> Divi Libary elemet, és kattintson az „Új hozzáadása” gombra.

 

Az előugró ablak megmutatja, hogy hol kell nevet adni a létrehozandó új elrendezésnek, és a legördülő menü, ahol kiválaszthatja az elrendezés típusát, és válasszon az igényeinek megfelelően.

Kattintson a „Küldés” gombra

A Divi Builder megjeleníti, ahol elkezdheti az elrendezés elkészítését.

Miután végzett, tegye közzé vagy frissítse az elrendezést.

Page Builder Everywhere Widget (PBE Widget) #

Lépjen a Megjelenés >> Widgetek menüpontra. A beépülő modul öt új widget-kész területet hoz létre egy vagy több „Divi PBE Widget” elhelyezésére. Az öt pozíció a fejléc felett, a fejléc alatt, a tartalom felett, a tartalom alatt és a láblécben.

Adja hozzá a Widgetet bármelyik új widget-kész területhez, és a legördülő menü segítségével válasszon egy elemet a Divi Libraryból.

Miután kiválasztotta az elrendezést, mentse el a widgetet.

Feltételes logika #

A beépülő modulnak lehetősége van kiválasztani, hogy hol kívánja-e használni az újonnan hozzáadott elrendezést. Kattintson a „Hol” gombra.

A felugró ablak megjeleníti az egyetlen widget megjelenítésére vagy elrejtésére vonatkozó lehetőségeket, ha a beállítások egyeznek a lehetőségek két oszlopával.

WP szövegszerkesztő ikon #

A beépülő modul mostantól képes egy ikont elhelyezni az alapértelmezett WP WYSIWYG szövegszerkesztőben, ami azt jelenti, hogy a PBE-t bármilyen bejegyzéstípuson vagy modulon használhatja, amely az alapértelmezett szövegszerkesztővel működik.

Kattintson az ikonra a Divi Library elrendezés „Hozzáadásához”.

Válasszon a legördülő listából, majd kattintson az OK gombra.

A widget téglalapként jelenik meg, középen a Könyvtári elem nevével.

PBE a téma-testreszabóban #

A beépülő modul új elemet hoz létre a Testreszabóban.

A Page Builder Everywhere linkre kattintva három lehetőség nyílik meg.

A PBE – Main Header testreszabásban két beállítás található: az egyik megakadályozza, hogy a logó átfedje a fejléc feletti részt, a másik pedig teljesen eltávolítja a Divi alapértelmezett fő fejlécét.

A PBE – Fejléc felett testreszabásban van egy beállítás, amely lehetővé teszi a szakasz elrejtését görgetéskor.

A PBE – Footer testreszabásban lehetőség van az alsó lábléc elrejtésére.

GYIK #

A keresési és archív fejlécek testreszabása az oldalkészítővel mindenhol #

Hogyan készítsünk 404-es oldalt a Divi-ban az oldalkészítővel mindenhol #

404-es hiba léphet fel, ha rossz URL-t próbál elérni. Előfordulhat, hogy az Ön által megnyitott oldalt egy másik URL-re helyezik át vagy eltávolítják. Ez a hiba gyakran akkor fordul elő, ha egy hibás hivatkozást követ, vagy ha olyan webhelycímet ír be, amely nem létezik. Ez a videó bemutatja, hogyan hozhatunk létre 404-es vagy az oldal nem található hibát a Divi WordPress témában. A Divi Modules segítségével elkészítheti, és egyetlen kattintással kiválaszthat egy 404-es oldalt. A Page Builder Everywhere új és izgalmas helyekre hozza el a Divi Builder rendkívüli erejét. Már nem csak bejegyzéseknél, oldalakon és bizonyos egyéni bejegyzéstípusoknál támogatott: bárhová kerül a szöveg, a Divi megy!

Divi elrendezések hozzáadása egy csúszkához az oldalkészítő mindenhol használatával #

Hírlevél CTA hozzáadása minden blogbejegyzéshez Divi webhelyéhez a Page Builder Everywhere használatával #

Link az írott oktatóanyaghoz/blogbejegyzéshez: Hogyan adjunk hírlevélre iratkozz fel cselekvésre ösztönzést minden blogbejegyzéshez

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wordpress TutoriálokDiviOldalkészítő mindenhol