WooCommerce Builder beépülő modul beállításai

Written by redzs

2022.01.07.

Kategóriák

WooCommerce Builder beépülő modul beállításai

WooCommerce Builder

Ebben a cikkben áttekintjük a WooCommerce Builder beépülő modul összes beállítását, valamint azt, hogyan állíthatjuk be a termékek, kategóriák és címkék alapértelmezett elrendezését. A beépülő modul telepítése és aktiválása után egy új oldal jelenik meg a rendszergazdai menüben, a Wc Builder . Ha rákattint a „ Wc Builder ”-re, 2 fő fület kap, a Termékek és a Shop & Archívum lapot.

Termékek beállításai

https://www.youtube.com/embed/H3veh-_UYMg?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&wmode=opaque

Termékek lapon beállíthatja az általános alapértelmezett elrendezést, valamint beállíthat különböző elrendezéseket a termékekhez a kategóriák alapján.

1- Általános alapértelmezett elrendezés: Ez az az elrendezés, amelyet az összes termékhez egyszerre kell használni, nem kell minden egyes termékéhez elrendezést készítenie. Csak válassza ki az elrendezést, és kész!

2- A termékkategória alapján: Ennél a lehetőségnél megjelenik a WooCommerce termékkategóriák teljes listája, mindegyik mellett egy legördülő menü található a Divi Library összes mentett elrendezésével, válassza ki a kívánt elrendezést. szeretné, és az ebbe a kategóriába tartozó összes termék ezt az elrendezést fogja használni, és felülírja az általános alapértelmezettet.

3- A teljes szélességű sorok 100%-os szélessége:  Alapértelmezés szerint, ha egy sort teljes szélességűvé tesz a Divi Builderben, az csak 80%-os szélességű lesz. Ennek az opciónak az aktiválásával a sor 100%-os szélességűvé válik. Ez az opció csak a termékoldalakat érinti.

Shop & Archívum

https://www.youtube.com/embed/8yHEKpo9d6A?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&wmode=opaque

Shop & Archívum lapon beállíthatja az alapértelmezett elrendezést az összes termékkategóriához, az összes termékcímkéhez, a Bolt oldalhoz és a termékek keresési eredményoldalához.

A WooCommerce termékekhez megvannak a kategóriák és a címkék, az alapértelmezett WooCommerce archívum kialakítása nagyon egyszerű, csak a termékek listája a szépség semmiféle érintése nélkül. Ma, a WooCommerce 2.0 kiadásával lehetőséget adtunk arra, hogy ezeket az archív elrendezéseket a Divi Builder segítségével készítsd el.

Ha rengeteg kategóriája és címkéje van, és egyszerre szeretne egy gyönyörű elrendezést létrehozni mindegyikhez, ezt nagyon egyszerűen megteheti; hozzon létre egy elrendezést az Archívumkészítőben vagy a Divi Libraryben, és válassza ki azt alapértelmezettként a kategóriákhoz és címkékhez.

1- Alapértelmezett kategóriák elrendezése: ez az alapértelmezett elrendezés az összes termékkategóriához. Megjelenik egy legördülő menü az összes mentett elrendezésről az archívumkészítőben és a Divi Libraryben.

2- Alapértelmezett címkék elrendezése: ez az alapértelmezett elrendezés az összes termékcímkéhez. Megjelenik egy legördülő menü az összes mentett elrendezésről az archívumkészítőben és a Divi Libraryben.

3- Shop oldal elrendezése: itt válassza ki a Bolt oldal elrendezését. Fontos tudni, hogy magának az üzletnek a szerkesztése (az Oldalak -> Bolt alatt) megszakítja a WooCommerce munkafolyamatát, és problémákat okoz a webhelyén, ezért magát az üzlet oldalát tartsa üresen, és használja ezt a lehetőséget a bolt oldalának testreszabásához. kedveled. Erről itt olvashat bővebben .

4- Keresési oldal elrendezése: válassza ki a termékek keresési eredményoldalához használandó elrendezést. Bővebben itt .

5- A teljes szélességű sorok 100%-os szélessége:  Alapértelmezés szerint, ha a Divi Builderben teljes szélességű sort készít, az csak 80%-os szélességű lesz. Ennek az opciónak az aktiválásával a sor 100%-os szélességűvé válik. Ez az opció csak a termékarchívumra, a boltra és a keresési oldalakra vonatkozik.

Kosár elrendezések

https://www.youtube.com/embed/xaeyilQ_Cy0?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&wmode=opaque

Checkout & Köszönöm oldalak

https://www.youtube.com/embed/ETH4CERSssQ?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&wmode=opaque

Saját fiók és bejelentkezési/regisztrációs oldalak

https://www.youtube.com/embed/00WaOWt8K2A?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&wmode=opaque

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

n/a
Wordpress TutoriálokDiviWooCommerce Builder beépülő modul beállításai